2777
2789
عنوان

تردد سگ و ممنوع کردن⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست
خداروشکر که زنده مونده واقعا چقدر بی شخصیت

خیلیییی انقدر حرص خوردم

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

ممنوع نکردن 

ببین عزیزم ما باید قوانین حقوقی برای حیوونا داشته باشیم که صد تاسف نداریم، همه حیوونا برای نبود این قوانين کلی آزار میبینن، قانون باشه توی پارک بچه ها نمیبرنشون و  توی پارک سگها می برن، یعنی این خلا قانونی هم به ضرر حيوانات هست هم ادمهایی که به هر دلیلی مثل شما میخواهید از این مخلوق باوفا دور باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💔😐جدی؟  فرهنگ موج میزنه  چه راحت میگه دیه شو میدم

اره جدی

یسریا هم که پول دارن فرهنگ و شعور ندارن

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

بهتر ک ممنوع بشه 

من فوبیا دارم اما از سگ بدم نمیومد تا اینجا کاربرایی دییییدم ک هم نوع خودشونو تحقیر میکردن ک اره سگ من شامپوش از تو گرونتره سگه چاییارو لیس میزنه ... سگم از تو تمیزتره .. وااای متنفرشدم از سگ و افاده اییایی ک دل بندگان خدارو میشکستن!خدا از اینا نمیگذره 

ممنوع نکردن  ببین عزیزم ما باید قوانین حقوقی برای حیوونا داشته باشیم که صد تاسف نداریم، همه حی ...

وقتی اینجور اتفاقا میوفته و خبرش پخش میشه طبیعیه که خیلیا بخوان از سگ دوری کنن

اگه اینجوری باشه که پارک جدا بزنن که چه بهتر

اینجا همون پارک میگن ممنوع کردن

جای حیوان آخه داخل خونه هم نیست...

طفلکا موجود خونگی نیستن که توخونه نگهشون میدارن آزار میدنشون...

حداقل یه خونه ویلایی چیزی باشه که هم اون بیچاره بگرده هم کسی آسیب نبینه

یه کم هم فکر کسایی که می ترسن و‌فوبیا دارن روهم نمی کنن...

بهتر ک ممنوع بشه  من فوبیا دارم اما از سگ بدم نمیومد تا اینجا کاربرایی دییییدم ک هم نوع خودشون ...

💔💔💔

بهتر ک ممنوع بشه  من فوبیا دارم اما از سگ بدم نمیومد تا اینجا کاربرایی دییییدم ک هم نوع خودشون ...

آخه چه ربطی داره عزیزم 

مثلا یکی بگه بچه من از تو بیشتر میفهمه،  تمیزه تره، با اخلاق تره... خوب اون داره مقایسه بدی میکنه درسته که من از بچه ها کلا بدم بیاد؟؟ !! 

من سگ و گربه دارم خریدهای معمولی براشون میکنم هیچکدوم خیلی گرون یا خیلی ارزون نیستن ، طبیعیه نسبت به وضع مالیم هست 

اگر خدا قسمت کنه سرپرستي بچه رو بهم بده خرج اونم میکنم ، من اصلا مقایسه نمیکنم هر کسی یه جای قلبم رو میگیره،  مامان و بابا، سگ و پرنده و گربه ، به امید خدا بچه ام ...

قسمت آخر به موضوع تاپیک ربطی نداشت دغدغه م بود 🙃🌻

آخه چه ربطی داره عزیزم  مثلا یکی بگه بچه من از تو بیشتر میفهمه،  تمیزه تره، با اخلا ...

انسان با انسان فرق داره تا به طرف حمله کنی بگی سگ من از تو تمیزتره سگ من شامپوش از تو گرونتره ... بگه سگ من چایی مهمونارو لیس زد فلانی خوشش نیومد و هزارتا فحش به طرف 

یا یکی بگه جای سگ تو اپارتمان نیست سروصدا داره طرف برگشته گفته پس جای بچه س!؟ مقایسه حیوان با انسان اونم با تحقیر کار درستی نیست

انسان با انسان فرق داره تا به طرف حمله کنی بگی سگ من از تو تمیزتره سگ من شامپوش از تو گرونتره ... بگ ...

میدونی بنظرم درستش اینه که به هم و عقاید هم احترام بزاریم من بچه ندارم نمیدونم اگر داشتم با سگ و پرنده و گربه م‌مقایسه می کردم یا نه؟! ولی دوستم یه پسر ۱۵ ساله داره و سه تا سگ هاش رو میگه اندازه پسرش دوست داره.

به من چه!!

من به دوست داشتن اون احترام ميزارم، بازم تاکید می‌کنم نبود قوانین حقوقی برای حيوانات خیلی به ضرر خودشون هم هشت توی خیلی کشورهای اروپایی تردد حيوان در خیابان حتما باید با قلاده و ... باشه ولی اگر کسی حیوون آزاری کنه جرایم و حبس داره ..‌. می‌بینید هم به نفع حیوون هست هم حیوون آزار،  در دیت اسلام هم توصیه به نوع رفتارمون با حيوانات زیاد شده ولی متاسفانه قوانين خاصی براشون نداریم.

و این‌که دوست عزیز بعضی سگها مثل تریر یا پامرانین... باید حتما. الزاما در آپارتمان یا خانه‌ باشه و نگهداری از اونا در حیاط یا باغ ظلم به اون حیوون هست

تقریبا طی ۱۵ سال پیش خیلی ها بخاطر سگ و گربه من با من قطع ارتباط کردن اصلا برام اهمیت نداشت چون من سعی میکنم مثل خداوند همه مخلوقات رو دوست داشته‌ باشم این برام مهم هست 

محبت محبت و محبت 

کدوم اتفاق؟ من چیزی نشنیدم ، چی شده ؟

تاپیکم کلا واسه همین ماجرا بود😅😶

پستای همین تاپیکو بخون کامل گفتم