2777
2789
عنوان

بچه ها اگر مادر شوهرتون. . .

244 بازدید | 15 پست

گاهی اوقات بهتون تیکه بندازه شما جوابشو میدید؟؟

من مثه بز نگاهش میکنم جواب دارم براشا ولی همش فکر میکنم باید احترام بزارم جواب ندم

آپوبنگپو💜💜

نه خیر جواب نمیدم بعدم مادرشوهرمن کنایه نمیزنه مستقیم میگه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره .اگه در بقیه مواقع خوب باشه و برای همسرم و من مثل مادر باشه .تیکه هاشم در نظر نمیگیرم مثل اینکه مادرمه 

ولی اگه کارش فقط تیکه انداختن باشه قهوه ایش میکنم

خداروشکر مادرشوهرم اصلا اهل تیکه انداختن نیست.علنی آفتابه میگیره روم

کلا تیکه نمی ندازه

کسی به من تیکه بندازه یا بد حرف بزنه جواب نمی دم سه بار رفتارش تکرار شه دیگه برای همیشه اون آدم رو میزارم کنار حتی اگه خانوادم باشه

نمی گم روش من درسته اما اصلا زبون جواب دادن ندارن

کلا تیکه نمی ندازه کسی به من تیکه بندازه یا بد حرف بزنه جواب نمی دم سه بالاتر رفتارش تکرار شه دیگه ...

منم جوابشو نمیدم چون رعایتشو میکنم ولی دیگه توقعه بیجا دارن

آپوبنگپو💜💜

مادرشوهری بوده که توی عقد عالی باشه بعد عروسی بد بشه؟؟مادرشوهر من خیلی خوبه و تا حالا تو خونشون همیشه بهم رسیده و هیچ بی احترامی نکردن بهم...البته جاری هم خیلی ساله ازدواج کردن رابطه شدبا مادرشوهرم خوبه و اصلا تا حالا گلایه نکرده ازشون پیشم

نه آخه جلو شوهرم نمیگه ،منم هیچوقت ب شوهرم نمیگم

برا من اهل اینکارا نیستن کلا پسرشون از اول جا انداخته براشون که دخالت یا تیکه میکه نندازن

یکبار جلو پسرش یه چی گفت

پدرشوهرمو شوهرم قهوه ایش کردن ولی مودبانه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام