2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مبارکه انشالله بسلامتی بیاد بغلت عزیرم چند هفته رفتی سونو آنومالی رو واینکه آنومالی هم آزمایشباید بدیم؟

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
سلام مبارکه انشالله بسلامتی بیاد بغلت عزیرم چند هفته رفتی سونو آنومالی رو واینکه آنومالی هم آزمایشبا ...

بله آزمایش روتا ۱۶ هفته بایدبدین اختیاریه آنومالی رومن ۱۷هفته و۱ روز رفتم

بله آزمایش روتا ۱۶ هفته بایدبدین اختیاریه آنومالی رومن ۱۷هفته و۱ روز رفتم

۱۷هفته خوب بود زودنیست؟

آزمایشش رو ینی نمیشه دیرتر داد☹️من باید برای سونو و ازمایشبرم شهر نمیشه برم ازمایش بدم و هفته بعد برم سونوکه

آزمایشش برای چیه عزیزم؟ببخش اینقد سوال پرسیدم بی تجربم

تاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۹جواب آزمایشم مثبت شدانشالله قسمت همه چشم انتظارا این لحظه قشنگ😭😍خدایاصدهزار مرتبه شکرت🥲
۱۷هفته خوب بود زودنیست؟ آزمایشش رو ینی نمیشه دیرتر داد☹️من باید برای سونو و ازمایشبرم شهر نمیشه برم ...

آزمایش غربالگری دوم هستش سونوهم تا۱۸ هفته وقت دارین ولی برای من میوفتادتوتعطیلات رفتم

آزمایش غربالگری دوم هستش سونوهم تا۱۸ هفته وقت دارین ولی برای من میوفتادتوتعطیلات رفتم

اها باشه ممنون عزیزم♥️