شاید رفته باشین خریدو دیده باشین که مثلا 79 قیمت باشه یا 199مشکل من اینه ک چراغ اونو رد نمیکنن بنویسم 200یا80اخه اگه اون هزارتومان بگیرن چی میشه😅خیلی رومخمه این
دیروز یه مانتو پرسیدم گفت یک میلیون و نهصد نودو نه خب بگو لامصب دو میلیون😅😅😅😅
⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..
زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی 🇮🇷❤️🇵🇸
چون به چشم نمیاد بخاطر همون رندش نمیکنن مثلن من رفتم یه چیز بخرم ۳۹۹ بود ب چشمم نیومد اصن ۴۰۰ وقتی یه چیز دیگ ام گرفتم باهاش گرونتر شد اومدم حساب کردم تازه فهمیدم عه اینکه ۴۰۰ خوب خریدمش مثلن تو ذهن خطا میده وقتی میخای حساب کتاب کنی بخریش یا نخری فهمیدی