2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کنین میارن دیگه ما هنوز ندادیم 😐

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
چیز خاصی نبود عزیزم. نیاوردن و من هم اصلا پیگیر نشدم.اخه نباید حتما بیارن. من هم سخت نگرفتم گفتم تو ...

خوش به حالت حرف مردم واست مهم نیست دوستام همش بهش میگن تا میتونی از شوهرت بیتغ عیدی بگیر و فلان

میشه بگی چرا نیاوردن دلیل شون چی بود

برای من نزاشتن بیارن خواهر و برادرش

خودم به شوهرم گفتم من تازه عروسم پیش جاریا دختراشون بدون لباس بیام 

شبش سال تحویل بود عصر رفتیم فقط مانتو و شال برداشتم 

خداروشکر الان خواهر و برادرش آدم حساب نمی‌کنیم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خوش به حالت حرف مردم واست مهم نیست دوستام همش بهش میگن تا میتونی از شوهرت بیتغ عیدی بگیر و فلان

شوهرته دشمنت که نیست عزیزم. شوهرت خیلی مهمتر از حرف مردمه. سطح دوستات پایینه عزیزم چون زندگی اصلا تیغیدن نیست. زندگی ادامه دادن و زندگی کردن با عشقه 

برای من نزاشتن بیارن خواهر و برادرش خودم به شوهرم گفتم من تازه عروسم پیش جاریا دختراشون بدون لباس ب ...

امان از دست این خواهر و برادرای حسود فکر کنم بتونی حسمو درک کنی چقدر حالم بده

اگه خبری بود حرفشو مینداختن

تو منظورت از خانواده ی همسر کیه خودشون یا فامیلاشون ؟ ما رسم دارین برای عروس فامیل هم عیدی میدیم 

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.