2777
2789
عنوان

قصه ی من و پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14303 بازدید | 144 پست
قربانت. انشاالله خدا جوری سورپرایزت کنه که از خوشی ندونی چجوری شکرشو کنی❤

فداتشم ممنونم چقدر دعات به دلم نشست ❤️

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییی تو یه مادر همه چی تمومی از نظر من که اینقدررذ تحمل دردو رنج کردی برای داشتن فرزند سالم انشا ...

لطف دارین. انشاالله بتونم سالم و صالح بزرگش کنم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
وای عزیز دلم چه دوران سختی داشتی وچقدرم صبور بودی ایشالا خدا بچتو واست نگه داره واقعٲ باید به خودت ا ...

🙏

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
الهییی عزیزمممم🥺 کنار هم باشین انشالله سالیان سال با حس و حال خوببببب💙

انشاالله

وای عزیزم چقدر اذیت شدی خدا احرت بده و پسرتو برات نگه داره

ولی اینهمه اذیت فقط بخاطر آینه که آدمیزاد وقتی فکر میکنه یه چیزی رو نمیتونه داشته باشه بیشتر حریص میشه وگرنه اینهمه اذیت و آسیب خوردن واسه بچه منطقی نیست 

منکه الان دلم لک زده برای روزهای بی بچه بودن😅😅

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏
مرسی بخدااصلا امادگی ندارم ولی باشم خداروشکرچشم فردا میزنم بودم حتما برای شماهم دعا میکنم🤲🤲🤲

فداتشم ممنونم انشالله هرچي كه به صلاحتونه همون بشه قشنگم😘

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بمیرم برا دلت سرنوشته پسرت مثله دختره منه یعنی میبخشن مارو!؟به خدا به خاطره خودش بود نمیخواستم اذیت بشه باباش هنوز حالش خوب نشده تا اسمش میاد گریه میکنه نمیتونه نگا دختر بچه ها بکنه یعنی میبخشه !)!!!😭😭😭😭😭

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
بمیرم برا دلت سرنوشته پسرت مثله دختره منه یعنی میبخشن مارو!؟به خدا به خاطره خودش بود نمیخواستم اذیت ...

😭😭😭😭 نمی دونم. من زمستونم بود هی گریه میکردم میگفتم بچم سردشه. پسرمم که به دنیااومد عذاب وجدان داشتم سیسمونی اون بچه رو استفاده میکردم

😭😭😭😭 نمی دونم. من زمستونم بود هی گریه میکردم میگفتم بچم سردشه. پسرمم که به دنیااومد عذاب وجدان د ...

دختره منم زمستون بود وقتی بارون میومد خودمو لعنت میکردم من جام گرم باشه دخترم جاش سرد هی میگفتم نه روحه جسم که نیس الان پیشمه 😭😭😭 کاش ببخشه کاش درکم کنه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
دختره منم زمستون بود وقتی بارون میومد خودمو لعنت میکردم من جام گرم باشه دخترم جاش سرد هی میگفتم نه ر ...

😪 شما چند هفته بود؟ مشکلش چی بود؟

شوهرم دو ماه روزه گرفت زندانی ازاد کرد به شصت نفر کارتون خواب غذا داد یعنی میبخشه میشه بخشیده باشه ؟

😪 شما چند هفته بود؟ مشکلش چی بود؟

هفته سی و یک دکتر گفت مشکله مغزی گفت میتونید سقط نکنید احتماله یک درصد داره سالم باشه بقیه دکترا گفتن بهتره دنیاش بیاری زودتر به طرز عجیبی من تو دورانه بارداریم همش دخترایی با مشکلات و معلولیت میذیدم دیگه بعدش ندیدم 

هفته سی و یک دکتر گفت مشکله مغزی گفت میتونید سقط نکنید احتماله یک درصد داره سالم باشه بقیه دکترا گفت ...

ای وای چقد شبیه ما بودین. منم چون نابارور بودم سال قبلش رفتم کربلا امام حسین کمکم کنه. تو حرم نماز میخوندم یه خانوم عراقی تو غرفه نشسته بود دیدم بچه ش هی داره تو بغلش تشنجای ریز میکنه. فهمیدم بیماریش چیه و تو نماز شوکه شدم. سال بعدش که باردار شدم جنینم دقیقاهمین بیماریو گرفت. من بارداری همش به دعا و تسبیح میگذشت و اسم مذهبی انتخاب کرده بودم. بعدش دیگه نه تسبیح دست گرفتم نه دیگه رفتم حسینیه. دست خودم نیست

ای وای چقد شبیه ما بودین. منم چون نابارور بودم سال قبلش رفتم کربلا امام حسین کمکم کنه. تو حرم نماز م ...

منم یه سال طول کشید بارداری دوم بود هر روز قران میخوندم تا حالم خوب باشه واقعا تاثیر داشت تا یکی دو ساعت حالم خوب بود ولی بعد حالم بد میشد من از اوله بارداریم همش استرس و ناراحتی داشتم همش گریه میکردم خیلی روزای بدی بود وقتی دکتر اینو گفت که دیگه نابود شدم اونا جاشون عالیه عزیزم گاهی براش قران میخونم هر روز براش نماز هدیه میدم شاید ببخشه منو و باباشو 😔