2777
2789
عنوان

قصه ی من و پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 14076 بازدید | 144 پست
۹ سال پیش ازدواج کردم و یه سال و نیم بعدش رفتم تو اقدام و باردار نشدم. آزمایشات مختلف انجام شد و جفت ...

حوصله داری ها اینقدر دلت بچه میخواست؟ خودتو داغون کردی واسه. یک (خمیر)

ولی واقعا خیلی دل داشتی

لعنت به ناباروری😭

چقدر خوشحال شدم كه تهش قشنگ بود💙

خوشبختي و عاقبت بخيري پسر گلت رو ببيني انشالله عزيزدلم😘

منو همسرم هم هيچ مشكلي نداريم 

دوبار باردار شدم و نموندن 

الانم دوباره اقدامم و هنوز نشدم 

تمام راهها رو امتحان كردم 

تمام نذرا دعاها همه رو رفتم اما هيچ به هيچ...

ديگه زدم به بيخيالي بلاخره خدا به ماهم نظر ميكنم 

منتظر معجزه ش ميمانم❤️😔

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙏

عزیزم خداببخشه برات عکس این گل پسربزارم ببینم اکه ممکنه هست اسمش جیه چندسالشه🥰🥰🥰🥲

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

وایییییی تو یه مادر همه چی تمومی از نظر من که اینقدررذ تحمل دردو رنج کردی برای داشتن فرزند سالم انشاالله تا سالیاااان سال روز های خوشتون پابرجا بچت عاقبت بخیر بشه تو ببینی کیف کنی که تلاشت ثمر داد

خداروشکر عزیزم  ناراحت شدم واسہ ھمہ سختی ھایی کہ کشیدی و الان فقط یک درصدشو گفتی  امیدوا ...

انشاالله

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
انشالله شما حتماً جواب میگیری خواهرم

قربونت برم انشالله توكل به خداوند مهربون❤️

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
حوصله داری ها اینقدر دلت بچه میخواست؟ خودتو داغون کردی واسه. یک (خمیر) ولی واقعا خیلی دل داشتی

آره داغون شدم. شوهرم خیلی بچه میخواست وگرنه خودم زیاد بچه دوست نیستم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
قربونت برم انشالله توكل به خداوند مهربون❤️

انشالله شماهم باردارمیشی من دوروزپریم عقب افتاده نمیدونم بارداریان 😐استرس دارم بخدا بی بی چک الان نشون میدیاصبرکنم 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

وای عزیز دلم چه دوران سختی داشتی وچقدرم صبور بودی ایشالا خدا بچتو واست نگه داره واقعٲ باید به خودت افتخار کنی که تا این لحظه اومدی و ازتلاش دست برنداشتی

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
انشالله شماهم باردارمیشی من دوروزپریم عقب افتاده نمیدونم بارداریان 😐استرس دارم بخدا بی الان نشون می ...

انشالله كه باشي🤩

اره معمولا نشون ميده گلم فردا صبح با ادرار اول صبح بزن

چقدر خوشحال شدم كه تهش قشنگ بود💙 خوشبختي و عاقبت بخيري پسر گلت رو ببيني انشالله عزيزدلم😘 منو همس ...

قربانت. انشاالله خدا جوری سورپرایزت کنه که از خوشی ندونی چجوری شکرشو کنی❤

انشالله كه باشي🤩 اره معمولا نشون ميده گلم فردا صبح با ادرار اول صبح بزن

مرسی بخدااصلا امادگی ندارم ولی باشم خداروشکرچشم فردا میزنم بودم حتما برای شماهم دعا میکنم🤲🤲🤲