2777
2789
اوووف.اره مواظب باش. منم مواقعی ک باید پول بده دست ب عصا حرکت میکنم🤣

سیاستتتتت یعنیییی ایییییییین اصلا عششششششق موج میزنه بین ما زن و شوهرای ایرانی😂😂😂😂😂😂

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخام بگم یه رااااز بزرگ دارم که نمیشه هرکی یه شوهری داره که خودش بیشتر میشناسه روحیاتشو

تو یکی ازدعواهامون دیگه کوتاه نیومدم حرف نمیزدیم ولی قهرم نبودیم اما بشدت سرد بودم نمیخندیدم تاسوال نمیپرسید حرف نمیزدم میپرسید هم کوتاه جواب میدادم امامنتظر منت کشی نبودم درواقع بریده بودم ازش

بعد دوهفته کم کم تعادل ب خونمون اومد سعی میکرد کاری کنه خوشحال شم ازاین فاز دربیام منم نمیزاشتم دلسرد بشه ازتلاشش اما خیلیم خوشحالیمو نشون نمیدادم

خخخخ.از بس مردامون اخلاق دارن.من با پول عیب هاش رو ندید میگیرم🤣

دیگ مجبورییییم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

گذشت و صمیمیت بیشتر شد الان ابراز علاقه میکنه اما من فقط لبخند میزنم هرحرفی رو پیشش نمیزنم بیشتر از قبل ب خودم و خونم میرسم وقتی خونس طوری رفتارنمیکنم انگار همش دلم میخاد پیشم باشه!!!

مث قبل اجازه نمیگیرم ازش برای انجام هرکاری

مگر اینکه بدونم واقعا واجبه

ک اونم فقط خبرش میکنم درجریان باشه

شاید باورتون نشه ولی طوری شده میگه بری خونه بابات بمونی من حوصلم سرمیره زود میام دنبالت!

سیاست داشته باشید ببینید شوهراتون چطوری رامتون میشن زرنگ باشید من خودم تبدیل شده بودم ب ی ادم فکری عصبی پرخاشگر مهرطلب که همش طالب توجه بودم اماالان بجای حساس احساساتی شدم قدمی برام برداره ب چشمم میاد اگرم برنداره این موضوع پریشونم نمیکنه