2777
2789
خدا ر شکر  چکار کنیم ؟  بدست نمیارید تاپیک میزنید بدست میارید تاپیک میزنید ...🚶🚶

😂😂

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر مادر و نان پدررر حلالت 😁😁

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
دوسال خون ب جیگر شدم ازبس رفیق باز و ولخرج و بی مسئولیت و عصبی بود نه احترامی بهم میزاشت نه دوسم دا ...

بعد با کانال خانم های قری آشنا شدی و خیلی خداروشکر برات موثر بود اره؟؟

نگو که نهههه😂😂😂😂😂

فک کنم تنها مردی ک هیچوقت قلقش دست هیچکس نمیاد شوهره منه🤣

شوهر منم ولی دم عیده حقوق دادن باید محتاط رفتار کنم😂😂😂

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
بعد با کانال خانم های قری آشنا شدی و خیلی خداروشکر برات موثر بود اره؟؟ نگو که نهههه😂😂😂😂😂

نه به دوره رژیم دکتر فیلیپ آشنا شده و تونسته تو ۴۵ روز 

وزنش رو از ۲۵۰ برسونه به ۴۵ کیلوو نیم .و این دوره رو به همه خانم ها پیشنهاد میده