2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گندم پاک کن و همه شکسته هارو بریز دور

فقط گندم کامل سبز میشه

برای اینکه بفهمی چقدر گندم نیازه

گندم هارو ته ظرفی که میخوای سبز بشه بریز به اندازه دو ردیف

حالا گندم هارو دو روز خیس کن

بعد گندم هارو لایه دستمال مرطوب بزار تا جوانه بزنه

و با اسپری آب پاشی کن تا پارچه خشک نشه

بعد گندم های جوانه زده بریز تو ظرف مورد نظرت تا سبز بشه

با اسپری روزی چندبار آب پاشی کن

عیدت مبارک

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

اوهوم میدونم اشکالی نداره

خیس کن،روشو بپوشون،جای گرم.جوونه بزنه،هرروز آب پاشی کن.

جوونه که زد،روشو بردار بذار نور آفتاب بهش بخوره.

من ی کم خاک ته ظرف میریزم

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بریز داخل اب هر روز ابش عوض کن تا جوانه بزنه بریز لایه دستمال نم دار تا جوانه هاش بیاد بیرون باید دستمال مدام خیس باشه بعد زیر یک ظرف پارچه نم دار بزار اونا را بریز روش روش پارچه نم دارپهن کن 

یه راه دیگه هم به جای این که لای پارچه بزاری تو همون ظرف که زیرش پارچه نم دار پهن کردی بریزی روشم پارچه نم دار همش با اسپری رو پارچه اب بپاش  تا سبزه در بیاد یکم پارچه 

را بردار باید هرروز اب بدی بهش

دیگه دیر شده ۱۲ ساعت خیس کن بعد ابشو بریز بره بریزش توی ظرف مورد نظرت بعد روشو دستمال نم بکش بعد پلاستیک بکش روش بزارش جای گرم پلاستیکم هوا کش بزار یا سوراخ کن هوا بکشه  یه روزه جوانه میزنه جای گرم بزار زود رشد کنه  دستمالم نزار خشک بشه یک سانت رشد کردن دستمالو بردار.  بعد هر روز دوبار ابپاشی کن