2777
2789
خداشاهده هر کدومو بخوای با قیمت با نوشتی برات میفرستم  بعدم‌واقعا شما توی ایران زندگی نمیکنید؟ ...

من میدونم این قیمتا هست مخصوصا کیش و قشم برا کفش ولی خدایی خیلی قیمت بالاییه واسه همین باور نمیکنن بدل نگیر... مبارکت باشه با دل خوش استفاده کنی 

باش خوشبحالت ک کتونی مارک گرفتی از شوقش نخوابی ی وثت 

بچه ها یواش یه کم یواش تر حسود باشید 

من واقعا چیز خاصی نگفتم که انقدر وحشیانه عقده های نداریتونو خالی میکنید سر من 

گفت بگید چی خریدید چقدر منم گفتم 

تو چرا میسوزی،؟؟؟ 

برو توی یه تشت اب یخ بشین اروم بشی 😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من دانشجوام ماهانه از پدرم نهایتا دوتومن بگیرم و این هزینه هم واقعا کفاف زندگی رو نمیده 

و خودم کار میکنم و شغل مجازی دارم و همش تلاش خودمه 

مث اینکه همچین تاپیک هایی زدن تهش توهین و تلخیه 

باشوق و ذوق اومدم چندتیکه وسیله ای که دسترنج خودم بود بزارم اما با یسری حرفا مواجه شدم 

به احترام شما نمیزارم که دل کسی نشکنه🙏🏻❤

امیدوارم همیشه حال دلتون شاد و برقرارباشه🌈

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

دقیقا منم. .. مبارکشون باشه ولی قیمتا خیلی دیگه فضاییه 🤔

اخه من خودمم اصفهانم اینجا هم گرونی بیداد میکنه اما دیگه نه اینقدر که دوستان قیمت میدن

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
بچه ها یواش یه کم یواش تر حسود باشید  من واقعا چیز خاصی نگفتم که انقدر وحشیانه عقده های نداریت ...

تو فعلا بشین عزیزم من بیشتر از مال تو خریدم ولی مث تو پز نمیدم همیشه اونای ک ندارن از ارزهاشون میگن

❤❤❤❤
من میدونم این قیمتا هست مخصوصا کیش و قشم برا کفش ولی خدایی خیلی قیمت بالاییه واسه همین باور نمیکنن ب ...

ممنونم عزیزم 

بخدا اصلا ناراحت نمیشم 

نصف اینایی که میخابن ندارن بخاطر اینه که چشم دیدن اینکه یکی توی زندگیش توی رفاهه رو ندارن بخاطر همونه خدا بهشون نمیده 

هر کی نون قلبشو میخوره 

اینام طفلکیا چاره ندارن بذار چارتا بگن بلکه خالی بشن

تو فعلا بشین عزیزم من بیشتر از مال تو خریدم ولی مث تو پز نمیدم همیشه اونای ک ندارن از ارزهاشون میگن

انشالله که خدا بیشتر از این چیزی که داری بهت بده حتما لیاقتشو داشتی 

خداکنه منم یه روز به جایگاه تو برسم و بشم یه با جنبه که پز نمیده 

دوستان من دانشجوام ماهانه از پدرم نهایتا دوتومن بگیرم و این هزینه هم واقعا کفاف زندگی رو نمیده  ...

استارتر ناراحت نشو 

غیر این باشه ناراحتی داره 

هر چی خریدی مبارکت باشه عزیزم 

به دل خوش استفاده کنی