2777
2789
عنوان

کم بودن اب جنین توروخدابیاین

215 بازدید | 26 پست

من ۳۲هفتم رفتم سونو گفت اب دورجنینت کمه الان چیکارکنم ی هفتس خیلی خیلی عرق میکنم بچمم بریچه زایمانم طبیعیه تااون موقع میچرخه وزنشم ۱۶۵۰بود گف کمه توروخدا بگین چیکارکنم خیلی ناراحت شدم

هر کاری لازم باشه دکتر بهت میگه انجام بدی فکر کنم گاهی لازمه دکتر سرم بده .خودت هم خیلی باید مایعات بخوری همینجوری اب بخور 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از دکترت حتما سوال کن چکار باید کرد. اینجا شاید حرفی بزنند که علمی نباشه یا بیشتر نگران بشی. حتما با دکترت مشورت کن. انشالله که حل میشه. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀

نگران نباش منم همینطور بودم ولی بچم بریچ نبود و طبیعی ب دنیا اومد 

فقط خیییلی خیلی باید اب و ابمیوه طبیعی بخوری 

سرم بزن اگه میتونی 

من ۳۸ هفته بچم ب دنیا اومد

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

اره عزیزم 

هنوز جا داره واسه چرخیدن. 

برای آب رو نمیدونم . چون خودم تجربه ندارم 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

آب بخور.. وزنش الان برای ۳۲ هفته خوبه.. متوسطه‌. میتونی بستنی دلستر مغزیجات بخوری

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

منم مثل شما بودم. دکتر بهم گفت روزی 7تا لیوان آب هندونه بخور. و دور شکمت اندازه بگیر. باید مدام اندازه اش اضاف بشه. وقتی دیگه اضاف نشد یعنی خوبه. من روزی یک سانت اضاف شد بعد از یک هفته دیگه اضاف نشد. من نمیتونستم روز 7تا زیاد بود روز 3الی 4تا خوردم.

برای اضافه کردن وزن جنین هم روزی نصف لیوان دلستر و دوتا بستنی  کیم بخور. 

اینایی که گفتم واقعا موثر بود