2777
2789
ای وای

اوهوم.زود برگشتم خونه.تو نوزادیش هم به صداهای ناگهانی حساس شده بود انگار.تا یه صدا میومد میپرید جیغ میزد.ولی بچه دوم که مراقبش بودم به صدا حساس نیست.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای جدی پس اصلا بیرون نمیرم 

اره عزیزم..مخصوصا اگه جنین شنواییش کامل شده باشه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

من که استراحت مطلقم نبودمم نمیرفتم اخه خیلی سمی و هوا الوده خیلی ضرر داره

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅

والا این طور که هم وطنان عزیز محله رو به میدون جنگ تبدیل کردن اونایی که باردار نیستنم در نمیان بیرون 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

غیرباردارم ولی بازم بیرون نمیام

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

من که جرات ندارم .بعضی از ترقه ها صداش خیلی زیاده ادم‌می ترسه .چن‌روز پیش بازار بودم یه صدای تندی اومد جوری ترسیدم  من همیشه صدای ترقه و‌اینا رو‌دوس داشتم ولی امسال می ترسم دوس‌ندارم کسی استفاده کنه  

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش