2777
2789

واقعا اینم سواله تو میپرسی

منی که حامله نیستم ، تا خود الان هزار بار از ترس بچه نداشتم افتاد ، اینجا انگار جنگه ، از دیروزه اینجا همه ش صدای جنگ میاد

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

نبابا ما غیر باردارا هم بیرون نمیایم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ پس منم جایی نمیرم

بهترین کارومیکنی 😁

یهوترقه میندازن جلوپات خدایی نکرده یه طوریت میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
نه نرید.من رفتم. ترقه زدن بچه تو شکمم وحشت کرده بود.جوری پرید دلم کباب شد براش🤒

ای وای

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

چرا باید دربیای؟ 

ربطی ب باردار غیر باردار نداره گلم

بفکر سلامتیت باش

چهارشنبه سوری شده یه بازار پرسود واسه ترقه سازای آشغال بی همه چیز ایرانی و چینی

رسم ب این زیبایی شده میدون جنگ. 

سلام بر آن‌ها که روزگار بر آن‌ها سخت گرفت، اما آن‌ها بر هیچکس سخت نگرفتند🌱
واقعا اینم سواله تو میپرسی منی که حامله نیستم ، تا خود الان هزار بار از ترس بچه نداشتم افتاد ، اینج ...

ما تو کوچمون اینجوری نیستش اخه بیشتر اتش روشن میکنن ابشار و کوزه جنی میزنن ولی با این حال بیرون نمیرم

بنظرم اصلا بیرون نیایین..چون که با این صدا ها ممکنه هم خودتون بترسید هم جنین واکنش یهویی بده..و خدایی نکرده باعث پاره شدن کیسه آب میشه.

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤