2777
2789
عنوان

خانم های شیرازی میشه لطفا بیاید

425 بازدید | 14 پست

سلام خانما ها بیمارستان مسلمین شیراز از چند هفته تا چند هفته برای زایمان پرونده تشکیل میدن؟؟؟ 

کیا جدیدا اونجا پرونده تشکیل دادن؟ 

بهترین دکتر بیمارستان مسلمین کدوم دکتر هست؟؟ 

پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران ❤️‍🔥👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا 21 هفته هستم  18 هفته بچه بریچ بوده نمیدونم ببینم میچرخه یا نه  تامین اجتماعی داریم

عزیزم اگه طبیعی هستی از طریق بیمارستان پرونده تشکیل نده چون دکتر نمیاد بالا سرت موقع زایمان،برو مطب یکی ار دکتراش  و از اوتحا تشکیل بده و بهش بگو میخوای که بیای بالا سرت ،سز هم شدی که بهتر میاد دیگه،

السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚
پرونده نمیخواد 

مطمعن هستن؟؟؟ 

من یه بار رفتم گفت 20 هفته به بعد بیا اسم بنویس ولی الان نمیتونم برم خواستم بدونم تا کی فرصت دارم؟ 

بعد کلاس هاش رو نمیدونم اصلا چجوریه 

الانم آخر ساله تا خود شیراز هم یه مقدار دوریم، اصن موندم چیکار کنم 🥲

فعلا 21 هفته هستم  18 هفته بچه بریچ بوده نمیدونم ببینم میچرخه یا نه  تامین اجتماعی داریم

و اینکه من دو سال پیش اونجا رفتم،دکترهاش عالی بودن،بازم ببین خودت با کدوم راحت تر هستی از خانمای که اونجا هستن پرسو جو کن،و برای زایمان طبیعی خیلیییی امکانات خوبی داره اتاق خصوصی تمیز و وان اب و ماما خصوصی و ،،،

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی

عزیزم اگه طبیعی هستی از طریق بیمارستان پرونده تشکیل نده چون دکتر نمیاد بالا سرت موقع زایمان،برو مطب ...

دکتراش کیا هستن آخه نمیدونم تاحالا تحت نظر یه دکتر دیگه بودم که اون خصوصیه من هزینه خصوصی ندارم

مطمعن هستن؟؟؟  من یه بار رفتم گفت 20 هفته به بعد بیا اسم بنویس ولی الان نمیتونم برم خواستم بدو ...

والا من یه سال و نه ماه پیش سزارین شدم گفتن پرونده لازم نیس هروقت دردت گرفت بیا پزشک شیفت داریم 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

والا من یه سال و نه ماه پیش سزارین شدم گفتن پرونده لازم نیس هروقت دردت گرفت بیا پزشک شیفت داریم  ...

آها دکتراش کیا هستن؟؟؟ 

و اینکه من دو سال پیش اونجا رفتم،دکترهاش عالی بودن،بازم ببین خودت با کدوم راحت تر هستی از خانمای که ...

ممنون عزیزم تشکر 

دکتر شما کی بود؟ 

دکتراش کیا هستن آخه نمیدونم تاحالا تحت نظر یه دکتر دیگه بودم که اون خصوصیه من هزینه خصوصی ندارم

اینم هزیتش زیاده ها نیمه خصوصی هست اول از حسابداری هزینه بپرس عزیزم