2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم ولی دو دلم،این جوری میخوام کوتاهشون کنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5677 بازدید | 39 پست
اگه فکر میکنی طاقتشو داری برو کوتاه کن من میخوام اگه یه روز زدم حالت پسرانه طور داشته باشه مثل این ...

این مدل خیلی قشنگن اما افسوس که موهای من مثل این صاف نیس و گرنه منم خیلی تو سرمه برم کوتاه کنم اما با موهای موج دار و وز خیلی زشت میشم شبیه مردای جاهل قدیم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل خیلی قشنگن اما افسوس که موهای من مثل این صاف نیس و گرنه منم خیلی تو سرمه برم کوتاه کنم اما ب ...

وای بگردم😂😭

من موهام ذاتی خیلی صافه، به خاطر صافیش زود هم چرب میشه انگار یه چیزی مالیدن کف کله ام

به نظرم یکم از این مدل بلند تر باشه زیاد وزیش به چشم نمیادا

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
آخه دردم یکی دوتا نیس تا موهام رو کوتاه کنم فر میخوره وهر چی کوتاهتر ببعی تر

واییی چقدر با نمککک، من خیلی موهای این جوری رو دوست دارم

ولی اگه خودت دوستش نداری کوتاه نکن بذار بلند بشه خوشگل تر بشه

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
وای بگردم😂😭 من موهام ذاتی خیلی صافه، به خاطر صافیش زود هم چرب میشه انگار یه چیزی مالیدن کف کله ام ...

یک بار کوتاه کردم شوهرم بیزارم کرد می‌گفت فقط دستمال یزدی کم داری بندازی دور گردنت،تا بلندشه دغ کردم انقدر می‌کشیدم تا اندازه دم موش بسته میشد،یعنی اگر می‌دیدی وقتی از حموم میومدم که روده بور میشدی بس فر میخورد فقط سبیل چخماخی و دستمال یزدی کم داشتم  

واییی چقدر با نمککک، من خیلی موهای این جوری رو دوست دارم ولی اگه خودت دوستش نداری کوتاه نکن بذار بل ...

اره گذاشتم بلند شده بازم سشوار اگر نزنم که دیگه هیچی،حداقل وقتی بلنده یکم صافتره وظاهرش قابل تحمل تر اما باطنش واس شونه کردن کچل میشم و خیلی اذیتم

یک بار کوتاه کردم شوهرم بیزارم کرد می‌گفت فقط دستمال یزدی کم داری بندازی دور گردنت،تا بلندشه دغ کردم ...

واییییی عزیزمممم😂😂😂😂

همسرتون چرا اینقدر کرم میریزه آخه😂

ببین یه سری نرم کننده ها هست مخصوص موهای وز و فر هست، هم خیلی خوب آبرسانی و ویتامین رسانی میکنه و از وز بودنش جلوگیری میکنه، هم فر های مو رو حلقه ای و درشت میکنه

من چون موهام لخته مارک های خوب و مخصوص فر رو نمیشناسم وگرنه راهنماییت میکردم

ولی در کل از اونا بگیری خیلی خوب میشه♡

این مدل خیلی قشنگن اما افسوس که موهای من مثل این صاف نیس و گرنه منم خیلی تو سرمه برم کوتاه کنم اما ب ...

عزیزم موهای ایناهم اینجوری نیس که

اگه اینجوری کوتاه کردیم بعد حموم باید سشوار یا موصاف کن بکشیم

میدونی من انگار خسته شدم از موی بلند همیشه با گیره میبندم بالای سرم

منم موهام خیلی بلند بود ولی وقتی کوتاه کردم پشیمون نشدم چون هم تغییر کردم هم چیزی ک دوس داشتم رو امتحان کردم😍😌❤

کوردم🌱