2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم ولی دو دلم،این جوری میخوام کوتاهشون کنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5680 بازدید | 39 پست
اتفاقا به صورتای گرد، موهای کوتاه خیلی بیبی فیس تر و کیوت تر میکندشون اگه احساس میکنی سلامت موهات د ...

میدونی من انگار خسته شدم از موی بلند

همیشه با گیره میبندم بالای سرم

چشم پری جون😐

😐والا ببین سلی جون ،هر کی کوتاه کرده بعدش عین چی پشیمون شده ،مثلا من خودم تا یه دختر مو بلند میبینم میگم خاااااااک بر سرم چه غلطی کردم 👩‍🦯⁩😑

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل موها و قشنگیهاش رو میبینی باید به خودت ببینی که بخای رسیدگی کنی و سشوار بزنی تا همینطوری خوشگل وابسته و اینکه من خودم اصلا طاقت ندارم موهام دور گردنم بریزه و باید ببندم و دو روز دیگه تابستانه و هوا گرم، وگرنه خیلی قشنگه

میدونی من انگار خسته شدم از موی بلند همیشه با گیره میبندم بالای سرم

اگه فکر میکنی طاقتشو داری برو کوتاه کن

من میخوام اگه یه روز زدم حالت پسرانه طور داشته باشه

مثل این:

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
اگه فکر میکنی طاقتشو داری برو کوتاه کن من میخوام اگه یه روز زدم حالت پسرانه طور داشته باشه مثل این ...

کاش به برنامه ای بود عکسو میدادی مدل مورو میزاشت رو کلت میگفت ببین این شکلی میشی😫

کاش به برنامه ای بود عکسو میدادی مدل مورو میزاشت رو کلت میگفت ببین این شکلی میشی😫

وای آرههه

من شنیدم تو کره جنوبی همچین چیزی هست، اپلیکیشن نیست، آینه ست؛ میری جلوش وایمیستی تغییرات مورد نظرت رو وارد میکنی بعد موهات رو طبق اون تغییرات عوض میکنه🗿💔

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)