2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳۰ میلیون برا ایران خودرو ۱۰۰ میلیون هم باید برا سازمان حمایت باید بریزید کلا ۲۳۰

نه فقط صد تومن

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نه برو سایت رو خوب بخون اون ۱۰۰ برا سازمان حمایت هست ۱۳۰ رو ایران خودرو می خواد اگه خبرشو پیدا کردم ...

فقط صد تومنه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
اگه دو تا طرح همزمان میخوان شرکت کنن باید واسه هر کدوم مبلغ جدا داشته باشن که میشه همون ۲۳۰

دو تا طرح کجا بود دیگه یکیشو قراره ثبت نام کنیم دیگه اون طرح قبلی که پیش فروش ایران خودرو بود تموم شد 

دو تا طرح کجا بود دیگه یکیشو قراره ثبت نام کنیم دیگه اون طرح قبلی که پیش فروش ایران خودرو بود تموم ش ...

آره اون طرح تموم شد الان فقط این طرح هست این بار برخلاف گذشته مادران هم باید پول بریزن اونا فقط ۱۰۰

اگه هر دو تا طرح رو میخوای تو حساب وکالتی ایران خودرو باید ۱۳۰ بذاری جدا ثبت نام کنی و حساب وکالتی ح ...

عزیزم طرح ایران خودرو تموم شد دو روز پیش بود قرعه کشی هم شد تموم شد

دو تا طرح کجا بود دیگه یکیشو قراره ثبت نام کنیم دیگه اون طرح قبلی که پیش فروش ایران خودرو بود تموم ش ...

ایران خودرو دوباره طرح میذاره، این که تا آخر فروردین اسامی اعلام نمیشه بخاطر همین طرحای جدا از این بیاد میتونی ثبت نام کنی