2777
2789
ایران خودرو دوباره طرح میذاره، این که تا آخر فروردین اسامی اعلام نمیشه بخاطر همین طرحای جدا از این ب ...

حالا هنوز نیومده که جلو جلو پول چی بذاریم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
عزیزم طرح ایران خودرو تموم شد دو روز پیش بود قرعه کشی هم شد تموم شد

میدونم عزیزم ولی میگن دوباره ایران خودرو یا سایپا طرح گذاشتن میتونی اونم ثبت نام کنی ولی از یکیش بیشتر نمیتونی خودرو بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزم ولی میگن دوباره ایران خودرو یا سایپا طرح گذاشتن میتونی اونم ثبت نام کنی ولی از یکیش بیش ...

آره اون که مشخصه قانونش همینه

ولی میگن ۲۳۰ باید بذاری اشتباهه

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

من پول ثبت نام ایران خودرو تو حسابم بود هنوز چون اسممون درنیومد آزاد شد 

دیروز تا به صورت آنلاین حسابمو برای سازمان حمایت وکالتی کردم ۱۰۰ تومن مسدود شد 

توی همراه بانکمم زد که مسدود شده

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
من پول ثبت نام ایران خودرو تو حسابم بود هنوز چون اسممون درنیومد آزاد شد  دیروز تا به صورت آنلا ...

پول که مسدود بشه فعلا نیازی به ثبت نام نیست

ینی مرحله اول فقط زدن حساب وکالتیه

از امروز تا جمعه حسابارو بانکا چک میکنن اطلاعاتو میدن به سازمان حمایت ، مرحله دوم ثبت نام و انتخاب خودروعه از جمعه ۲۶ ام تا ۲۸ امه 

بعدم که احتمالاا آخر فروردین با قرعه کشی نوبت دهی میکنن 

خواستم برای دوستانی بگم که اطلاع ندارن

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻