2777
2789

سلام

مال من هردوش تحت کنترله

تیرویید کم کارم

دارو میخورم

قرص آهن میخورم

ولی بازم خییییییلی بی جونم

اصلا حس و حال ندارم

ی ناهار میخوام درست کنم ب چ سختیه

هر چی آزمایش کامل دادم

میگن بیشتر خانوما فقر آهنن هیچ کدوم مثل تونیسن. ازونورم میگن آزمایشات ک خوبه همین قرصو مصرف کن و ب تغذیه برس

شما تجربه ای ندارین؟ گفتم آهن تزریقی بده گفتن نمیشه

من باید چکنم؟ 

خدا خیرتون بده اگه میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین

منم همیشه همینم

امروز جارو می‌کنم

فردا طی می‌زنم

پس‌فردا گردگیری

تازه اگه سیاتیکم بگیره یه روز در میون میشه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویال نیوهم از داروخونه بگیر خیلی عالیه من کم خونی دارم هر نوع قرص و کپسولی مصرف کردم ولی هیچکدوم مثل این نیوهم حواب نداد 

یه ویال دیگه هم هست بایوتن این واسه خستگی و انرژیه اینم معرکست 

منم همیشه همینم امروز جارو می‌کنم فردا طی می‌زنم پس‌فردا گردگیری تازه اگه سیاتیکم بگیره یه روز د ...

دمت گرم پس🥺

خدا سلامتی بده

من خسته شدم

چندوقت یبار عین جنازه میفتم ی گوشه

جدیدا سرم قندی نمکیم جواب نبوده

ویال نیوهم از داروخونه بگیر خیلی عالیه من کم خونی دارم هر نوع قرص و کپسولی مصرف کردم ولی هیچکدوم مثل ...

کم خونی یا فقر آهن؟ 

منم یدوره دوماهه اول زینک پلاس عالی بود برام پاشدم وسط تابستون خونه تکونی عمیق بعد اون دیگه جواب نبود

ممنون امتحان میکنم انشاءالله