2777
2789
عنوان

حیدر بابا_ترک زبانها

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 116 پست
مایا بابام خدا بیامرز خیلی شعرای شهریار رو دوس داشت و چن تاشو حفظ بود نامزد بودم براش کتاب شعر استاد ...

ای جانم عزیزم ،خدا بیامرزدشون😔😔

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایا بابام خدا بیامرز خیلی شعرای شهریار رو دوس داشت و چن تاشو حفظ بود نامزد بودم براش کتاب شعر استاد ...

روحشون شاد خدا بیامرزه,خب طیعتا دختر خانومها بابایی میشن

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

آخی الهی بگردم 💔💔💔🥺🥺🥺 ببخشید منم باعث شدم دلت بگیره

چند وقته پدرت فوت شده؟

ایشاله روحش شاد باشه عزیزدلم

منم این تبکه رو خیلی دوست دارم.

هر وقت بخونم دیگه یاد بابات میافتم حتما برای شادی روحش فاتحه میخونم 🖤🤍🥺😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
کیم منی چاغردی؟ سلام مایا جیرانیم نجورسان جانم؟😍😍 به به عجب تاپیکی .😍😍

من من😋.یاخچی 

منیم گوزل گویچک باجیم 🫂

جانیمسان یاشیاسان 🥰🥰😘

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

حیدر بابا میرز مدین باخچاسی 

باخچالارین تورشا شیرین آلچاسی

هی گوزللر گوز لریمین رفینده

خیمه ورار خاطره لر صفینده

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

آخی الهی بگردم 💔💔💔🥺🥺🥺 ببخشید منم باعث شدم دلت بگیره چند وقته پدرت فوت شده؟ ایشاله روحش شاد ب ...

قربونت برم ممنونم😢 خدا مامان گلت رو بیامرزه عزیزم🌸

چهار ساله خیلی سخته یتیمی، تو هر سنی که باشی،درد بی درمونیه😔

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
سلام شما استخاره میگیرید؟ میشه برای منم بگیرید؟؟🌻

سلام,چشم

ممنونم ب نیت ازدواجم با فرد مورد نظرم 🌻

چشم