[QUOTE=279615747]شیریرنج چون اعتقاد داریم سفید، سفید بختی وخوشبختی میاره ولی من پسرم بدجور سرما خورد ...
شیربرنج جدی گفتم
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کباب رسم خاصی نیستااا ولی مامانم به خاطر منقل هر سال کباب میکنه رو اتیشش بپریم😂
منم همین تو فکرم بود😆
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم همون تو فکرم بود مرغ ماهی هم ندارم میگن رسمش رشته پلوعه
ن دیگ سختش نکن همون جوجه خوبه از رو آتیشم میپریم دیگه😁
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
منم همین فکرو میکردم الان ابجیم زنگ زد چهارشنبه سوری مبارککک،اونوقت ماهم هزار کیلومتر دورتر از خونواده تنها شوهرمم رفته شهر دیگه کار داره، تنها با دخترم تو شهر غریب🙁اگه میدونستم امروزه شوهرمو دیروز نمیذاشتم بره
با ور کن هر کاری رو با انرژی مثبت نیت خوب بکنی بی تاثیر نیست
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
هعی ما ک هیچ برنامه ای نداریم تو شهر خودمونم هستیم ادم میترسه بره بیرون ☹️
ماهم برنامه نداریم هیچ سالی ولی خب بلاخره ادم تنهایی دلش میگیره،خونه مامانم اینا که بودم هرسال مامانم گندم و نخود و شاهدونه برشته میکرد شبم اتیش درست میکردیم تو حیاط و میپریدم و .. خیلی باحال بود ولی خونواده شوهرم واسه هیچچچچچ مراسمی هیچچ کاری نمیکنن اونم برمیگرده به مادرشوهرم میگه خب که چی چه معنی داره این کارا و انجام نمیده