2777
2789
عنوان

سوزش هنگام پارگی پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 61449 بازدید | 95 پست
اردیبهشت

پس نزدیکه 

بی خیال بابا شوهرته

اگه هم اسیب دیده باشه خیلی کمه

اونم به جهنم حوصله داری 

حالا دم عیدی اوقات خودت و شوهرت رو تلخ نکن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
واسه من خون اومد ولي رفتم دكتر گفت ارتجاعي تعجب ميكنم 

بعضی ارتجاعی ها خون میاد دکترب منم گفت ارتجاعی ولی چن قطه خون میادحتما

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش بابا شوهرته دیگه....اگه مهمه برات با همسرت برو معاینه شو...فدای سرت،احتمالا یه آسیب جزئیه و ...

والا فقط از خانوادم میترسیم

وگرنه خب زن و شوهریم

میترسم بخدا

شوهرمم میگف باعث سردی میشه و فلان

ترسیدم ب راه بد بره

ترمیم میشه اگ کم نصیب دیده باشه؟؟ 

دختر ترمیم واسه چی شوهرته ها

منم همین مشکلی داشتم نمیدونم چطوره پرده انگار همین جلو بود  

اصلا نزدیکی نداشتیم یه کوچولو در رفت عقد بودم بعد دکتر معاینه کرد گفت نصفه نیمه پاره شده  

خلاصه گفت پرده ات از نوعی هس که با زایمان بقیه اش از بین میره 

که همینطور هم شد

نفهمیدم اصل ا چه اتفاقی افتاد  

والا فقط از خانوادم میترسیم وگرنه خب زن و شوهریم میترسم بخدا شوهرمم میگف باعث سردی میشه و فلان ت ...

خانواده ات چراباید یه همچین مسئله ای که فقط ب خودت مربوطه رو بدونن؟مگه رسم پارچه دارین؟

ببین واضح بهت بگم آسیب حتما دیده ولی پارگی صورت نگرفته پس خیالت راحت...ب همسرت مبادا غربزنیا

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

خداییش چرا تو این سایت انقد شلوغش می کنین این چیزا رو

بابا وقتی زن و شوهرین راحت باشین

تموم شد رفت

بی خیال اون پرده بدبخت😂

اصن خیلی وقتا توهمه که فک میکنین پرده هه آسیب دیده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حس میکنم دختر نیستم دیگ دنیام دگ قشنگ نیس🥲

ببین جامعه مرد سالار با مغز زنا چه کرده

ینی ارزش ما به پرده هس؟؟؟؟؟؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
دختر ترمیم واسه چی شوهرته ها منم همین مشکلی داشتم نمیدونم چطوره پرده انگار همین جلو بود   &nbs ...

منم هیچی نمیدونم ولی حس کردم بسته اس با اینکه اصن دخول انجام نشده بود

میترسم واژینیموسه چیه؟؟  ازونا باشم 😐

اردیبهشت

خب صبرکن دوماه مونده دیگه!

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
ترمیم میشه اگ کم نصیب دیده باشه؟؟ 

خب برای چی میخوای ترمیم کنی مگه شوهرت نیست

با خودش یه معاینه برو

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️