2777
2789
عنوان

سوزش هنگام پارگی پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 61448 بازدید | 95 پست
فکر نکنم پاره شده باشه احتمالا یکم زخم شده تا کامل فرو نره پاره نمیشه اینکه حس کردی یه مانع هست یعنی ...

نه وقتی دید سوزش دارم دیگ فشار نداد

بعدشم خودم دوس دارم انجام بشه ولی خانواده ام خیلی بسته ان

واقعا چند ماهه داریم عذاب میکشیم

برام سواله وقتی میترسین خب چرا تن ب این کار میدین 😑بعدش عذاب وجدان میگیرن  صبر کنین تا وقتش

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کامل نرف خیلی کم بود اگ اسیب ببینه چی میشه تو عقد؟؟؟  خیلی حالم بده حس بدی دارم ب خودم

اروم باش بابا شوهرته دیگه....اگه مهمه برات با همسرت برو معاینه شو...فدای سرت،احتمالا یه آسیب جزئیه و دخول صورت نگرفته...ولی اگه یه درصدهم آسیب دیده بود مهم نیس بعدش راحت باشین

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

خب خون بیاد یا نیاد چی کار به اون داره

مال من از دمشم رد بشن یکی دو قطره خونابه میاد

خون که مال اون پرده بدبخت نیس الزاما

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه وقتی دید سوزش دارم دیگ فشار نداد بعدشم خودم دوس دارم انجام بشه ولی خانواده ام خیلی بسته ان واقع ...

کی قراره عروسی کنی

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
نه حس کردم بسته هست پاره نشده ولی میترسم اسیب دیده باشه

وا خب ببینه

زن و شوهرین دیگه

کی به جز خودتون دوتا قراره از اون تو خبردار شه مگه😑

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه