2777
2789
عنوان

سوزش هنگام پارگی پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 61398 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا هیچی بلد نیستم ولی دیشب لوبرکانت زد خیلی سوزشش شدید بود طبیعیه؟(

اولین باره خب سوزش طبیعیه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
چند بار باید انجام داد تا بره کامل؟؟ 

به چند بار نیس باید تحمل کنی چند دیقه اولشو نمیتونم واضح بگم 😂 ولی خیلی تو روابطشون حتی بعد از چند سال هنوز درد و سوزش رو دارن 

حس میکنم دختر نیستم دیگ دنیام دگ قشنگ نیس🥲

منم این حس کوفتی رو دارم. ولمم نمیکنه. تازه من تا چن روز بعدشم گریه میکردم    ولی بنظرم یا بهش فک نکن یا فکرای بد نکن. کاریه که شده چرا خودتو ناراحت کنی

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
اینکه تا این اندازه از بدنت شناخت نداری خیلی ناراحت کننده‌ست! 

خانواده ی بسته ای بودیم 

ازونایی ک اولویت با پسر بعد دختر

همیشه میترسیدم با مامانم راجب مسائل زنانه حرف بزنم🥲

فکر نکنم پاره شده باشه احتمالا یکم زخم شده تا کامل فرو نره پاره نمیشه اینکه حس کردی یه مانع هست یعنی هنوز پاره نشده همسرتم احتمالا فشار نیورده بعدم حس بد نداشته باش اولش یجوریه مثل از دست دادن یه چیزی مثل شکستن دندون که غصه ات میگیره بعد عادی میشه

خانواده ی بسته ای بودیم  ازونایی ک اولویت با پسر بعد دختر همیشه میترسیدم با مامانم راجب مسائل ...

نیاز نبود با مامانت حرف بزنی! مامان منم تا حالا راجع به این چیزها باهام حرف نزده، حتی پریود رو هم خودم ازش پرسیدم و بهم گفت، اما الآن دیگه به لطف تکنولوژی با یه سرچ ساده میشه درباره‌ی هر چیزی کلی اطلاعات به دست آورد. می فهمم چی میگی، اما به عنوان یه زن سعی کن بدنت رو بیشتر بشناسی.

برو دکتر معابنه کنه بعضی ها خونریزی ندارن بعضی ها هم نوعش ارتجاعیه پاره نمیشه

واسه من خون اومد ولي رفتم دكتر گفت ارتجاعي تعجب ميكنم 

بابا ايول…بابا گنده😏 بيكارِ علافي كه گزارش ميزني من مغازه سيم كارت فروشي دارم تو بزن حالا😊❤️ تعصب داشتن و افتخار كردن واسه چيزايي كه خودمون تو انتخاب و بوجود اوردنش هيچ نقشي نداشتيم ( مثل دين!قيافه!محل تولد و……)مسخره ترين كاريه كه متونيم انجام بديم ) به اعتقادات نظرات هم احترام بزاريم وسعي نكنيم عقيده كسي رو بزور عوض كنيم!!!  فقط انسانيت🍃#كاربر قديمي هستم