2777
2789
عنوان

چجوری موهای دکلره شده رو تیره کنم ؟

22478 بازدید | 13 پست

برای اولین بار موهام رو مش کردم ولی رنگ روشن اصلا بهم نمیاد ، از دیروز اعصابم خرده ، تو نت گشتم نوشته بود رنگ مشکی پرکلاغی مو رو از بین میبره . 

رنگ های دیگه هم بعد ۲ بار حمام دوباره برمیگرده به همون روشن .

تورو خدا راهکار بدین چکار کنم 😭

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا مویی که روشن شده تیره نکنین چون مو به فنا میره کوتاه کنین تا بیاد پایین

برای عید چکار کنم ؟ دوست ندارم این رنگی باشه برم جایی.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
مشکی پر کلاغی داااااغون میکنه مو رو‌ ‌رنگهای سری دودی شماره۴-۵بذار 

فقط دودی تنها بزارم ؟ نمیشه دودی رو با قهوه ای قاطی کنم ، یه رنگ قهوه ای خوب بده 

برای عید چکار کنم ؟ دوست ندارم این رنگی باشه برم جایی.

برو  یه رنگ فروشی که طرف یکمی وارده

بگو یه رنگی بده زمینت تیره تر بشه ولی برنداری  سری n و مشکی بذاری چون داغون میشه

اینکارو کردم که میگم 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
رنگشو تیره کنی دیگه کامل پوشیده میشه  تناژ قرمز دوست داری؟

نه قرمز نمیخوام. دوست دارم به رنگ موهای طبیعی خودم برگرده ، ولی قهوه ای هم بشه راضیم .میشه ؟

برو  یه رنگ فروشی که طرف یکمی وارده بگو یه رنگی بده زمینت تیره تر بشه ولی برنداری  سری n ...

بعضی ها دیدی رنگ فانتزی میزارن خوش رنگ میشه ، اون رنگها رو میگن حتما باید موهات دکلره بشه تا این رنگی دربیاد ، حداقل نمیشه رنگ های فانتزی گذاشت تا عید بگذره . 

رنگ های فانتزی هم بزارم آسیب میزنه؟؟؟

این ترکیب رنگو‌بخر   بلوند دودی شماره۶ نقره گرانیتی۶ با ی کمی بلوند شرابی تیره  & ...

ممنون عزیزم. این آسیب نمیزنه ؟