2777
2789
عنوان

لطفا بیایدددد🥲😭😭😭💔

196 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من ۱۸ سالمه معمولا پریودیم ۷ روز طول میکشه ولی از ۱۳ اسفند تا الان خونریزی خیلی شدید دارم و قطع نمیشه نمیتونم راه برم برای همین دکتر هم نرفتم گفتم شاید قطع بشه . شما هم اینجوری شدین یا اینکه خیلی قضیه جدیه برم دکتر؟!🥲💔

قضیه جدیه شدید فعلا دو تا مفنامیک اسید بخور تا بدی دکتر

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیتت طبیعی نیست حتما برو دکتر تا تغطیل نشدن 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

من ۲ ماه بود نشدم الان جمعه شدم

اره برو دکتر 

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

من پریودی هام نهایت ۵ روز بشه 😐🤧

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

برو دکتر ی سونو میفرسته دو تا قرص میده حله

کارای سنگین نکن

آخ یادم اومد منم ی بار اینجوری شدم تو دبیرستان دکتر گفت ورزش نکن

رفتم مدرسه دبیر ورزش میگفت باید بدویی گفتم من گواهی آوردم نباید ورزش سنگین کنم

برداشت گفت نه دو ورزش سنگین نیست😐

و طناب هم زدم. دراز نشستم گرفت😐

خدا ازش نگذره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️