2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید ب جون هرچی ک دوسش دارید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 57 پست
وای وای دعوا ما هم از همین رابطه کوفتی شروع شد 😔

من دعوا ندارم ببین قربونت بشم

محبت که نمیکنه حرفای قشنگ نمیزنه

پول نمیده و خودشم زیاد خرید خونه انجام نمیده

لبلس و خریدای مثل کفش و لباس تعطیل

وقتی پول میگیره یک روزدقبل و بعدش دعوایی راه میندازه که تا چند روز قلبم درد میگیره که مبادا هزار تومنی بمن بده

باهام لجبازی میکنه شب رابطه میخاد

اخه من چطور دلم بهش گرم باشه امروز مرگم خواستم از خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دعوا ندارم ببین قربونت بشم محبت که نمیکنه حرفای قشنگ نمیزنه پول نمیده و خودشم زیاد خرید خونه ان ...

منم دیشب فقط آرزوی مرگ کردم ولی باز بخاطر پسرم پشیمون شدم آخه خیلی کوچیکه

من با اینکه درآمدم ازش بیشتره ولی حتی برا یه شارژ خریدنم باید جواب پس بدم یا مثلا مامانم حق نداره بیاد خونم باید ازش اجازه بگیرم و کلی اخم و تخم کنه یا مثلا کلا طلبکاره هر کاری خانوادم براش بکنن میگه کمه و از یه جاش عیب در میاره روانیم کرده به خدا هیچ کاریم از دستم برنمیاد فقط واگذارش میکنم بخ خدا 😭

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
وقتی خودت درآمد داری پس این چیه که زیر منتش زندگی میکنی؟ 

خب چیکار کنم طلاق که نمیتونم بگیرم جز تحمل هیچ راهی ندارم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چندتا بچه داری؟ 

یه دونه پسر چهار ماهه الهی بمیرم براش چقدر دیشب گریه کرد و ترسید😔😔

یه دونه پسر چهار ماهه الهی بمیرم براش چقدر دیشب گریه کرد و ترسید😔😔

خب درآمدتو پس انداز کن... چرا باید کسی رو تحمل کنی... بترسونش برو خونه بابات سیاست داشته باش طوری رفتار نکن که متوجه بشه بایدتحملش کنی

خب درآمدتو پس انداز کن... چرا باید کسی رو تحمل کنی... بترسونش برو خونه بابات سیاست داشته باش طوری رف ...

درآمدم که کلا خرج زندگی میشه ولی از اون نظر مشکلی ندارم میتونم از پس زندگیم بربیام ولی خب بخاطر پدر و مادرم که سنشون بالاس و فکر میکنن من خوشبختم نمیتونم هیچ کاری بکنم

درآمدم که کلا خرج زندگی میشه ولی از اون نظر مشکلی ندارم میتونم از پس زندگیم بربیام ولی خب بخاطر پدر ...

اشتباه میکنی عزیزم ایقد تحملش کردی که روز به روز داره بیشتر بهت زور میگه من نمیگم خدای نکرده جدا بشی فقط بهش بفهمون میتونی بدون اون هم زندگی کنی تا حساب کار بیاد دستش

اشتباه میکنی عزیزم ایقد تحملش کردی که روز به روز داره بیشتر بهت زور میگه من نمیگم خدای نکرده جدا بشی ...

میدونه راحت بدون اون میتونم از پس زندگی خودم و بچم بربیام ولی پر رو تر از این حرفاس