2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک کنید ب جون هرچی ک دوسش دارید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 57 پست
میخام خبردار نشه ، ب نظرتون مطلع میش چون هنوز شرایط طلاق رو ندارم ی ذرب زمان و فرصت نیاز دارم

هيچ پيامكي براش نميره 

به كلانتري هم بگو فعلا قصد پيگيري قانوني نداري و فقط مدرك جمع ميكني اونام برات صورت جلسه ميكنن ميفرستن پزشك قانوني 

و اين مدارك وقتي بدردت ميخوره كه قصد جدايي داشته باشي 

تا دادخواست طلاق يا ضرب و جرح ثبت نكني پيامك براش نميره خيالت راحت

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

روزه ی شک دار نگیر. پاشو برو اونجا ازشون هم بپرس پیامک میاد یا نه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا شما هم دست بزن داره    ؟؟

نه گلم دست بزن نداره ولی روح و روانم رو له کرده طلاقم نمیتونم بگیرم دیشب بچم وسط دعوا انقدر ترسید انقدر گریه کرد جیگرم کباب شد آخه بچه چهارماهه چه گناهی کرده با گریه شیرش میدادم نگاه من می‌کرد گریه میکرد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
نه گلم دست بزن نداره ولی روح و روانم رو له کرده طلاقم نمیتونم بگیرم دیشب بچم وسط دعوا انقدر ترسید ان ...

آخه دردشون چیه؟ چرا بعضی شون انقد عصبی و داغون هستن. 

بخدا از وقتی نی نی سایت میام از اینکه دختردار هستم پشیمونم میگم معلوم نیست زیر دست چ آدمایی میخوان زندگی کنن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مراحلشو میگید اول چیکار کنم؟ 

دریافت نامه از مرجع قضایی

اولین مرحله دریافت گواهی از پزشکی قانونی اینه که فرد متقاضی باید از ی مرجع قضایی یا ضابطین دادگستری مثل پلیس نیروی انتظامی ی نامه بگیره اون نامه رو به یکی از ادارات پزشکی قانونی ببره فقط در این صورت که رسیدگی میکنن .

ارائه نامه و مدارک و تشکیل پرونده

بعد از نامه همراهتج مدارکت مثل کارت ملی و... باشه

فقط قبل هر کاری از کبودیات عکس بنداز اگه رو صورتت باشه مدرک میشه ولی بنداز هر جای بدنت هست 

همه نماز میخونن برای ترس از خدا و جهنمش ولییی من میگم نماز بخون برای آرامش خودت و دوستی با خدا😍 دوستی با خدا خیلیییی شیرینه گاهی شده نشستم دو ساعت با خدا پشت این و اون غیبت کردم 😆 وقتی با خدا درد و دل می‌کنی خیالت راحته جای حرفات امنه... و اینه احساس سبکی می‌کنی شاید جوابت و نده ولی مهم اینه از اعماق وجودت خبر داره و درکت می‌کنه خیلی حس خوبیه با اینکه از همه چی آگاهه ولی من هر اتفاقی بیفته تعریف میکنم براش 🥺 واقعا گاهی شده انقد حرف زدم اون وسطا دیدم دارم خدارو هم نصیحت میکنم فلان حرفی که تو قرآن زدی برا چیت بود خب سخت نگیر خداجون 😂😂 دوستی با خدا خیلیییی بهتر از دوستی با بنده هاشه به مرور متوجه میشی خواسته هات یکی یکی برآورده میشه چرا چون انقدر بهش نزدیکی که دلش نمیاد حسرتی تو دل دوستش بمونه هیچ دوستی یه طرفه نیست ...🤭چقد حرف زدم 😊....تا اینجا اومدی میشه برای شفای همه مریضا یه صلوات بفرستی و برای خانومایی که باردار نمیشن دعا کنی انشاالله دامنشون سبز شه 😍🙏
آخه دردشون چیه؟ چرا بعضی شون انقد عصبی و داغون هستن.  بخدا از وقتی نی نی سایت میام از اینکه دخ ...

فقط دعاشون کن بخت خوب نصیبشون بشه شوهر منو هیشکی فکر نمیکنه همچین آدمیه بدبختی با هیشکی هم نمیتونم درد دل کنم دلم داره میترکه البته شوهر من عصبی نیست فوق العاده زور گو پر رو متوقع هست 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
وای امان از این دوست داشتن ما زن ها شوهر من دست بزن نداره ولی خیلی اذیتم میکنه ولی متاسفانه دوسش دار ...

من دست بزن نداره ولی دوستمم نداره فقط برا رابطه میخاد منم نمیخامش بخاطر بچهام تحمل میکنم

فقط دعاشون کن بخت خوب نصیبشون بشه شوهر منو هیشکی فکر نمیکنه همچین آدمیه بدبختی با هیشکی هم نمیتونم د ...

💔 

انشالله ک خدا خودش ی نگاهی ب دلتون بندازه و شوهرتون رو ب راه بیاره. سخته خیلی سخته

خب طلاق نگیر بعد پشیمون میشی

اونی که پشیمون میشه اونه نه من. چون پااای همچیش مونده بودم هم نانوانی جنسیش هم بچه دار نشدنش، قرص مصرف کردنش، بیکاربودنش، بدبختیاش وهزار کوفت و زهرمارش

خستم، خیلی خسته
💔  انشالله ک خدا خودش ی نگاهی ب دلتون بندازه و شوهرتون رو ب راه بیاره. سخته خیلی سخته

ممنون مهربون 

من دست بزن نداره ولی دوستمم نداره فقط برا رابطه میخاد منم نمیخامش بخاطر بچهام تحمل میکنم

وای وای دعوا ما هم از همین رابطه کوفتی شروع شد 😔