2777
2789

اشغال کرد ینی مرض داره؟؟؟یا دستش خورده اگه اینجوری بود حداقل یه معذرت خواهی میکرد این وقت شب نگران شدم...

هیچ رابطه ی صمیمی هم نداریم فقط به خاطر قبض و این حرفا شماره دادیم بهم دیگه...نا گفته نمونه پنج دیقه بعد اینکه شوهرش اومد گوشیم زنگ خورد شوهرش هر شب ساعت سه میاد خونه نمیدونم ینی خودش بود یا شوهرش بود؟؟؟استرس گرفتم 

فردا از خودش بپرس چرا تماس گرفته

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداره؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

حتما باید بپرسم فقط الان لسترس گرفتم خدا لعنتش کنه مردم ازارو

استرس واسه چی 

درسته دیر وقته ولی هیچ سنمی ندارید با هم 

بنا رو بزار رو این که دستش خورده !

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
حتما دستش خورده عزیزم

شاید دستش خورده حداقل معذرت خواهی میکرد که این وقت شب زنگ زده شاید خواب بودم و میترسیدم....ولی من شک کردم به شوهرش اخه پنج دیقه بعد اینکه شوهرش اومد گوشیم زنگ خورد 

شاید دستش خورده حداقل معذرت خواهی میکرد که این وقت شب زنگ زده شاید خواب بودم و میترسیدم....ولی من شک ...

انشاالله که خودشه 

شاید فک کرده خوابی نخواسته پیگیر بشه مزاحمت ایجاد کنه

فردا ازش سوال کن

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!