2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بخوابم چند وقته قبل از خواب یه حالت گیج بودن بهم دست میده که میدونم اگه بخوام جوری میشم که می‌خوام توی خواب جیغ بزنم و خودم رو بیدار کنم نمیشه خیلی تلاش میکنم داد بزنم واز خواب بیدار بشم ولی نمیشه یه حالت ترس و وحشت هم دارم  تو خواب نمیدونم چم شده 😢 بچه که بودم همیشه اینجوری بودم چندسال گذشت خوب شده بودم دوباره اینجوری شدم 🥲 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میفهمم خیلی سخته اجی امیدوارم برگرده به زودی زود و از ته دلت شاد بشی:))) 

امیدوارم برگرده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم عزیزم از دعای زیبات❤️

انشاالله همیشه شاد و خوشبخت باشی🌹

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
میترسم بخوابم چند وقته قبل از خواب یه حالت گیج بودن بهم دست میده که میدونم اگه بخوام جوری میشم که می ...

اخیی عزیزم نمیدونم چی بگم بنظرم پیش روان شناس برو حتما بررسی کن دلیلشو

اخیی عزیزم نمیدونم چی بگم بنظرم پیش روان شناس برو حتما بررسی کن دلیلشو

فداتشم ،آره باید برم خیلی اذیت میشم 😞

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
عمرم ، ک هدر رفته هیچی از زندگی نفهمیدم  ن هدفی ن انگیزه ای ن بچگی کردم ن جوونی ن حتی بهم فرص ...

قربونت برم من غصه نخور میفهممت بغل محکمم برات 🤍

اونجاش ک گفتی این نیز بگذرد تنها خوبی این دنیا اینکه میگذره... 

قربونت برم من غصه نخور میفهممت بغل محکمم برات 🤍 اونجاش ک گفتی این نیز بگذرد تنها خوبی این دنیا این ...

فدات گلم 🥺❤چیکار کنیم دیگه رسم روزگار همینه،باید باهاش کنار اومد کاش خدا واسم جبران میکرد💔یا لااقل الان جبران کنه😔🖤