الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میترسم بخوابم چند وقته قبل از خواب یه حالت گیج بودن بهم دست میده که میدونم اگه بخوام جوری میشم که میخوام توی خواب جیغ بزنم و خودم رو بیدار کنم نمیشه خیلی تلاش میکنم داد بزنم واز خواب بیدار بشم ولی نمیشه یه حالت ترس و وحشت هم دارم تو خواب نمیدونم چم شده 😢 بچه که بودم همیشه اینجوری بودم چندسال گذشت خوب شده بودم دوباره اینجوری شدم 🥲
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اخیی عزیزم نمیدونم چی بگم بنظرم پیش روان شناس برو حتما بررسی کن دلیلشو
فداتشم ،آره باید برم خیلی اذیت میشم 😞
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)