2777
2789

بچم ۳ماهشه برا اولین باز بهش شیرخشک دادم ببلاک arموندم بدمش بازم یا نه🙄☹☹☹

لعنتی گرونم هست سر دوراهی بدی ام 

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که همه زندگیم بود،دلیل خوشحالی هام و خنده هام بود از زندگیم رفته... چند روزه صداشو نشنیدم،ندیدم ...

بمیرم برات 🥲🥺 بغل محکککککممم برات قشنگم تجربش داشتم ادم جون میکنه غصه نخور میگذره من چندماه گذشت تا خوب شدم و به سختی گذشت

چیشده اگه دوست داری تعریف کن

خلاصه ی قضیه اینه که ۲۳ سالمه و تا حالا به هیچ هدفیم نرسیدم و تو یه دو راهی بزرگم😕

نمیدونم ادامه درس خودمو بخونم و ارشد شرکت کنم یا دوباره کنکور بدم 

چرا یواشکی؟

عهییی چی بگم . این دو بچه ها از صدتا مادرشوهر بدترن. خوابوندمشون. شوهرم بیرون گفتن اومدی ی تک یواش بزن من یواش از رو تخت میام پایین .یواش درو برات بازمیکنم کلید ننداز بیدار میشن اینا.🤯🤯🤯🤯🤯

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
بمیرم برات 🥲🥺 بغل محکککککممم برات قشنگم تجربش داشتم ادم جون میکنه غصه نخور میگذره من چندماه گذشت ت ...

اگه برنگرده من واقعا میمیرم...

کسی که از۱۴سالگی تا ۲۳سالگی با هم بودیم و من میپرستیدمش فکر نمیکنم فراموش بشه...

بدون اون نمیتونم،انگار بی پناه موندم...🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

شیرینی میپختم الانه تموم شد. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اگه برنگرده من واقعا میمیرم... کسی که از۱۴سالگی تا ۲۳سالگی با هم بودیم و من میپرستیدمش فکر نمیکنم ف ...

میفهمم خیلی سخته اجی امیدوارم برگرده به زودی زود و از ته دلت شاد بشی:)))