2777
2789

امشب من بیچاره ترین و دل شکسته ترین مادر دنیام 

امشب انگار تازه فهمیدم بچم هیچ وقت خوب نمیشه

امشب انگار دلم هری ریخت پایین 

امشب فهمیدم که باید آرزوهامو با خودم به گور ببرم 

امشب انگار تازه حرف اون دکتری که گفته بود بچت هیچ وقت مث بچه های دیگه نمیشه رو باور کردم

خواهرااااا 

مادراااااا

نفسهای آخرمه 

تلاشهای آخرمه

بیاین در حقم خواهری کنید هرچقدر در توانتونه هرچی که دلتون خواست برای شفای دخترپنج ساله ی من (***فاطمه***) بخونید

قول میدم دیگه تاپیک نزنم مزاحمتون نشم 😭😭😭😭😭

توروخدا سرزنشم نکنید 

تنها جرم من مادربودنمه😭😭😭😭😭

هرجور که میتونید خدارو برای یه مادر بیچاره صدا بزنید 

مادری که تو بن بست ترین مرحله زندگیشه

مادری که حتی بزور نفس میکشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودم راستشو بگم دلسرد شدم از اینهمه دعای بی جواب

شوهرم میگه میخوای با خدا بجنگی شفا نمیده بچتو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ذره امیدی که باهاش زنده هستمم دارم از دست میدم

امشب برای آرزوهای بر باد رفته ی من دعا کنید

برای چشمای خشک شده از اشک 😭😭😭😭😭😭😭

برای خستگیهام 

برای قلب پر دردم 

💢💢💢💢💢💢دخترم مشکل مغزی پیدا کرد اوایل بعد منجر به کلی مشکلات دیگه شد

مشکل جسمی حرکتیش خیلی زیاده مشکلات دیگم داره

عادی راه نمیره

دویدن نداره 

یه کلام بگم پنج ساله حسرت کشیدم پنج ساله به هردری زدم که خوب بشه نشد که نشد 

پنج ساله حسرت یه راه رفتن عادی به دلم مونده🥺🥺🥺🥺🥺💢💢💢💢💢💢💢

هیچ چیزی ندارم در قبال محبتانون فقط اینو میتونم بگم اجرتون باخدا🥲🥺🥺🥺🥺🥺🥺

💔💔💔

🫀🤕

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨