2777
2789

یادمه چند وقت پیش آنقدر حالم بد بود که نزدیک بود سی تا قرص اعصاب بخورم قبلشم خودزنی کرده بودم 

آنقدر گریه کردم تا بابام رسید بهم بردم مغازه هاش

اونجا که بودیم سعی کردم خودمو نرمال نشون بدم 

سرخ میشدم ولی نذاشتم کسی بفهمه حالم خوب نیست 

فروشنده ها هم متوجه شدن اومدن پیشم باورم نمیشد الکی الکی میخندیدم 🌝

عجیب بود برام منی که حالم آنقدر خراب بود چطور تونستم بخندم....

از اون تاریخ دیگه آدم سابق نشدم من 

وسط گریه خنده های عصبیم شروع میشه 

وسط خنده گریه های عصبیم شروع میشه 

یک هفته است داروهامو نمی‌خورم 

کسی باهام خوب رفتار نمیکنه 

کوچیکم کردن 

با نامزدم رابطه خوبی ندارم خودشو به هر دری میزنع که حال منو خوب کنه من خوب نمیشم

مگه من گناهم چیه؟

منی که هر سال انگیزه داشتم برای تولدم الان سه چهار روز دیگه تولدمه برام مهم نیست با اینکه بقیه میگن تولد بگیر دوستاتو دعوت کن دو ساله همین وضع ادامه داره🙃

یک هفتس سرکار نمیرم 

فشار عصبی زیاد رومه 

دکتر هم که میرم قبلش باید با مشاور صحبت کنم مشاورم یه مشت چرت و پرت بارم می‌کنه که بشین پای درس و کارت به هیچی فکر نکن لباس و مد برات زندگی نمیشه🌝

کسی مثل من هست؟

آنقدر کوچیک شدم که داداش ۸ سالمم مسخرم می‌کنه آدم حسابم نمیکنه😣😌

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم دلیل حال بدت چیه؟

رفتارهایی که توی دوران کودکی دیدم 

بیماری دو قطبی و افسردگی شدید 

درک نشدن توسط بقیه 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
چند سالته من از 17تا 20سالگی همین حسو داشتم الان خوب شدم

۱۹

خب چرا مگه مشکل کجاست نامزدت و بابات که میگی دوست دارن ، چرا افسرده و عصبی هستی کجا شکست خوردی چه ایقد روت تاثیر گذاشته،

ذکر یا مُهَوِّن زیاد بگو مخصوصا شبا قبل از خواب چشمات رو ببند و بگو یا مهون، موقع حمام آب باز هست زیر دوش آب هم بگو زیاد بگو تا یکم فکرت آزاد بشه، خیلی برا آرامش فکر و روحت تاثیر داره،دمنوش استخودوس  گلاب بیدمشک و سنبل‌التیب درست کن بخور ، اینا یکم اشتها آور هم هست مواظب وزنت هم باش، رو آرامش اعصاب خیلی تاثیر داره بیست روز یک ماه مصرف کن ، ذکر هم حتما بگو 

منم سابقه خودزنی دارم محکم با دستم اینقدر زده بودم به سینم که سینم درد میکرد😔

درکت میکنم 

مثلا ساعت نه شب میگم من دارم میرم بخوابم درو که می‌بندم لامپا رو خاموش میکنم میشینم روی تخت زل میزنم به رو به روم تا یک و دو شب اصلا یه وضعیه 

خودمم انگار نمی‌خوام از این وضعیت در بیام هر چی تلاش میکنم بهتر بشم نمیشهههههه

آنقدر مشت زدم توی دیوار نمی‌کشم دیگه