2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه خیلی گناه دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 31 پست
ببین هیچ کس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه 

هر چی تلاش کردم که بهتر بشم بعد از یکی دو روز باز همون ادم سابقم

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم  مثلا ساعت نه شب میگم من دارم میرم بخوابم درو که می‌بندم لامپا رو خاموش میکنم میشین ...

اخه مشکلت چیه؟ 

من زندگیم سخته 

تو زندگیت مشکلی نداری و بازم اینژوری؟ 

💍♥ i said yes 

اخه مشکلت چیه؟  من زندگیم سخته  تو زندگیت مشکلی نداری و بازم اینژوری؟

مشکل که نمیشه از روی پدر خوب و نامزد خوب و پول تشخیص داد 

مشکل جسمی ندارم 

افسردگی شدید 

دوقطبی 

سخته برای خودمم مودیم معلوم نیست کدوم شخصیتم 

اعصابم خورده نمیتونم یک دقیقه آروم با کسی صحبت کنم 

😣

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
هر چی تلاش کردم که بهتر بشم بعد از یکی دو روز باز همون ادم سابقم

ارتعاش اسمت هم بگیر ، ارتعاش اسم خیلی خیلی رو شخصیت و افسردگی یا شاد بودن شخص تاثیر می زاره، اگه ارتعاش و انرژی اسمت پایین باشه از همه لحاظ از جمله روحی و روانی مشکل برات درست می‌کنه  حتی بی خبر و برکتی پول حتی رو سلامتی فرد هم تاثیر میزاره

مهم ترین چیز توکل هس همه چی رو به خودش بسپار وبدون ناامیدی بزرگ ترین گناه وخواسته ی شیطانه ،در ضمن اگه برا خودت ارزش قاعل بشی و وقت بذاری خوب میشی خداوند بنده شو لایق بهترین ها میدونه انسان اشرف مخلوقاته وتو بهترین ودر نوبه ی خودت منحصر به فردی مطمعن باش 

میدونی اینی که ما الان هستیم برمیگرده از جنینی تا ۷ سالگیمون

همش برمیگرده به کودکیمون

اگه بخوای درمان بشی باید برگردی به گذشته

و یه علمی هست که میشه درمانش کرد عزیزم

مشکلی که تو داری خییییلیا داشتن و درمان میشه

اینکه ما دوست داشته نشدیم

دیده نشدیم

تحقیر شدیم

مقایسه شدیم

و خیلی چیزای دیگه

میدونم الان تو سرت جنگه مدام فکر گذشته ها وفکرای منفی ایشالا که خوب میشی دارو هاتو بخور یا هم دکترت رو عوض کن خلاصش یه کاری کن که خوب شی مدام به خودت بگو من میتونم بعد اینکه خوب شدی به این فکرا ونارحتی هات میخندی باور کن اینو کسی میگه که افسردگی شدید داشته درضمن کسایی افسردگی رو تجربه میکنن وخور میشن دیگه سخت ناراحت میشن وهمه رو درک میکنن حالشون از اولش هم خوبتر میشه ،ناراحت نباش خوب میشی