2777
2789

مادرشوهرم  برای جاریم یه جا کفشی مبل میز ناهار خوری بوفه .... برا جهازش داده  الآنم یه دست مبل و یه میز ناهار خوری دیگه دو تا تخته فرش داده به جاریم اما من جهیزیمه کامل خودم آوردم حتی دوتا تخته فرشی که بخشیده به جاریم به اسم من خریده 

و در طول سال هم کلی وسیله خونه شهریه مدرسه بچه هاش کلی ظرف .... میده بهش 

من توقعی ندارم ازش اما ازش هم نمی‌گذرم 

چون تا وقتی تو شهر ما بود هر شب هر شب مجبورمونذمیکرد بیایم خونش و از منم توقع داره کاراش. کنم  میگم من از اونا بی توقع اونا هم از من به هرکس محبت می‌کنه همونم کاراش کنه 

اینک بگم حقوق شوهر من ۸ تومنه از برادر شوهرم ۳۰ تومن

مادرشوهرمنم دوچشمی میکنه خداجوابشوبده

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

خدا لعنت کنه هرکیو که فرق میذاره ،خانواده همسر منم خیلی فرق میذارن کارم شده شب و روز غصه خوردن دیگه تحمل کارهاشون رو ندارم 🚶‍♀️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حرفا برای شوهرت بزن که بفهمه داره فرق میزاره بعدشم مجبوری نیستی هر شب بری بهنونه بیار سر سنگین باش هروقت گله کردن حرف برسون که فرق میزارن دیگه هم به کاراشون توجه نکن همیشه بگو بخدا احتیاج دارم ن به بنده خدا بی منت خدا روزی میرسونه انشالله خدا ب دلت ارامش بده

پسرم ودخترم تمام هستی من 

و منی که برای جاری بزرگم زمین فروختن خونه خریدن ...برای جاری کوچیکم ۲ ماه پیش ۵۰۰ میلیون دادن وسیله برای عروسیش خریدن....و منی که حتی کارت عروسی خودمو انتخاب نکردم و آورد انداخت جلوم و گفت این کارت ببرید پخش کنید... و تا اون موقع نمیدونستم برای جاری هام اینهمه کار کرده...و مثل حمال براش کار می‌کردم...الان فهمیدم حتی دیگه بهش زنگم نمیزنم

اگر توقع نداری واضح بهش بگو و به روش بیار که کاری به شما نداشته باشه بعضی ها از بی زبونی بقیه سوء اس ...

دقیقا منم همین مشکل دارم....احساس میکنم تا الان پیش خودش می‌گفته این چقد گاوه

ما خیلی دستمون تنگه اما کمک نمیکنن مثلا گوسفندی که می‌کشن ۳ تا پاکت گوشت که جمعا ۱ کیلو نمیشه میدم به ما بقیه گوسفند برا جاریمه 

ناراحتم از اینه کلی رفته پشت سرم حرف زده که کمک من نمیده هر جا که میرم یکی اینو بهم میگه. باید کمک مادرشوهر داد اما نمیگن این فرق میزاره اون دوتا پسرش خیلی کم کار انجام بدن برا پدر مادرشون اما شوهر بدبخت من همیشه کمک حالشون بعد به شوهر ماهی ۱ تومان اما به اونا ماهی ۵ یا ۶ تومان میدن

دقیقا منم همین مشکل دارم....احساس میکنم تا الان پیش خودش می‌گفته این چقد گاوه

دور از جونت شما خیلی خانمی ولی واقعیت همینه ... بعضی ها اگر یک آدم باآبرو و آروم پیدا کنند تا می تونند اذیتشون می کنند و تو دلشون میگن اینکه چیزی نمیگه بگذار منم راه پیش ببرم .

دور از جونت شما خیلی خانمی ولی واقعیت همینه ... بعضی ها اگر یک آدم باآبرو و آروم پیدا کنند تا می تون ...

قربونت برم...من با اینکه خودم مریضم..کتف و دستشو عمل کرد یکماه خونه من بود ازش پرستاری کردم....رفت خونه جاری کوچیکم که انقدم براش خرج کردن یک روز موند زنگ زد بمن شام بیاید خونه ما بعد مامان با خودتون ببرید...هنگ کردم.... منم درس بچه هارو بهونه کردم نرفتم...دیدم اسنپ گرفت براش فرستاد خونه من....هنگ کردم یعنی