2777
2789

دوستان من بلافاصله بعد از سقط قبلی باردار شدم شیاف هم استفاده میکنم امشب لک دیدم

کسی بوده لکه بینی داشته باشه و بچش بمونه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داشتم ولی شیاف استفاده کردم . ماه ۶ هم دوباره لک دیدم تا دو ماه امپول میزدم

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
من با شیاف لک دیدم 😭😭 اونم صورتی 😭😭

چرا نمیری بیمارستان؟ چند هفته ای

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

خانوما ۲روز مونده به موعدم از دوروز پیش بی بی چک هام هاله میندازه امروز ازمایش بتای معمولی دادم  گفت منفی به نظرتون چرا اینم عکسشون

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱