قرص اهن. ال آرژنین. کلاس ژیمناستیک و والیبال هم بی تاثیر نبود😂
⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین. ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.19_چرا حس میکنم سرکاریه تاپیک ... برگرفته از @الماسی_در_سایت
حتی اونا.نذاشتم متوجه بشن.یه روز معلم ورزش گفت چرا رنگت پریده پریود شدی گفتم آره الان ۱۴روزه که کم خونی شدید پیدا کردم و از حالم متوجه شدن🤦♀️خجالت میکشیدم بگم
13 سالشه 11 سالگی پریود شده از همه کوتاه تره 152 قدش
الهی . اینا درسته مهمه ولی آنچنانم مهم نیس . خواهر من ۱۷ سالشه پریود نمیشه(بنا به بیماری زمینه خودش)ولی قد خژلی بزرگی نداره ۱۶۰ در حالی که ژن همه ما قدبلنده و حتی پسر خودمم قدش نسبت به هم سناش خیلی بلنده
قبلا باهاش حرف زدیم درمورد پریود ولی نمیدونم چرا اینجوریه خودم اینجوری نبودم
استرس داره و تو شوکه من دختر یکی از آشنناها خونم پریود شد ۱۳ سالش بود مثل خواهر شما همش گریه میکرد دست خودش نبود دیگه یک زدم تو گوشش به خودش اومد گفتم چته جیغ میزنی دخترم چیزی نیست نترس پریود شدیی خاله شدیی بعد براش کیک درست کردم و قشنگ توضیح دادم براش چای زیره دم کردم کاچی درست کردم شبم به شوهرم گفتم برو اتاق دیگه بخواب بدار فلانی بغل من بخوابه تا صبح بچه استس داشت کثیف کاری کنه زیرش پلاستیک گذاشتم گفتم نترس راحت بخواب بعلش کردم خوابید صبح بیدار شد کلا از شوک اومده بود بیرون
حتی اونا.نذاشتم متوجه بشن.یه روز معلم ورزش گفت چرا رنگت پریده پریود شدی گفتم آره الان ۱۴روزه که کم خ ...
ببخشید اینو میگم
یادمه مامانم فحشم میداد و لباس زیرمو میشست. همزمان نگرانم بود
بعد من نوار بهداشتی رو بدون شرت تو شلوار گذاشتم هعی میوفتاد 😂😂😂
⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تایپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همو نبین. ۷- نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.19_چرا حس میکنم سرکاریه تاپیک ... برگرفته از @الماسی_در_سایت