2777
2789
عنوان

پول قرص دادن

91 بازدید | 9 پست

ما به هرکی پول قرض میدیم سروقت پس نمیده مثلا میگه 10 روز 2ماه بعد میدن چیکار کنیم

شاید بگید خوب قرض ندید ولی خوب شد ما هم ازشون قرض گرفتیم ولی سر وقت پس دادیم 

بهشون فشار بیارید بگید پولو نیاز دارید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هرکی میخوای قرض بدی بگو کی میتونی بدی مثلا میگه بیست ام ماه. بگو باشه مثلا برا ۲۵ ام لازم دارم زح ...

میگم به خدا  شد شوهرم زنگ زدی اینا یا جواب نمیدن یا مثلا 5تومن که گرفتن کم کم دادن تو چند ماه 

ما یه قانونی داریم که میگیم اونقدری قرض میدیم که دیگه بهش فکر نکنیم، من سالها بود با این مشکل دست و پنجه نرم میکردم،مثلا ۱۰ تومن به طرف میدادم یه تومن یه تومن اونم با فاصله پس میداد یا در ازاش چیزی میخرید

منم خودمو راحت کردم دو تومن بیشتر نمیدم که اذیت نشم

میگم به خدا  شد شوهرم زنگ زدی اینا یا جواب نمیدن یا مثلا 5تومن که گرفتن کم کم دادن تو چند ماه&n ...

منم مث خودتم البته

خیلی بیشتر ازین ب کسی دادم.گفت دوماهه میدم الان ۱۰ ماهه

میخواستم طلا بخرم اون روز! الانم اصلا روم‌نمیشه بگم بده

اینم شانس مایه وقتی تصمیم میگیریم طلا بخریم😑

من بارها گفتم،اما به روشون نمیارن

الان خودمون تا 1ماه اینده چک داریم دوست شوهرم گفته 10تومن بده 20 روز بهت میدم منم واسه چکش طلا فروختم 40تومن شوهرم میگه بدیم ماخونه خریدیم داد البته تاحال این دوستش از ماقرض نگرفته نمیدونم چیکار کنطم بدیم یانه 

من یکساله از مامانم بیس پنج میلیون طلب دارم روم نمیشه بگم پس بده

فامیل که نگو فامیل که ازمامیگیره بلاعوض  دیگه نمیده انقدر برادرشوهرام از ما گرفت ندادن ولی دارن طلا بخرن من که همیشه میگه حرومشون باشه