2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست

خوابشو منظم کنی بزرگه اذیت نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
مجردم که صدام داره از جای گرم درمیاد😁 وگرنه مامان بودن سخت ترین کار دنیاس

خب خب....

ولی اخلاقتم حتما خوبه که اولویتو دادی به شیطون تره..‌راهشو یلدی..اقرین به جسارتت

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرتون آرومه یا شیطون  من یه پسر دو سالو نیمه دارم جونی برام نذاشته

پسره من دو سالشه کشته من و ..‌ 

دو ماه قبا اضافه وزن داشتم .. الانفکر کنم از شدت کار کردن و سره پا موندن یه ۱۰ تایی کم کردم 😕

من ب همسرم گفتم از فردا من میرم سر ساختمون تو میمونی خونه بچه رو نگه میداری 😂😂 دو سالشه بخدا همش جیش میکنه همش چیزی رو پرت میکنه پاشو تو بشقاب غذامون میکنه مشت میزنه تو تلویزیون روی کاشیای پایین دیوار راه میره اصلا نگم ک چی میگذره اونوقت همسرم گیر داده ی دونه دیگه بیاریم

بیا بغلم خواهر،،،منم یه دختر پنج سال و نیم و یه پسر سه ساله دارم،دو شیفت کار می کنم و دهنم آسفالته،ب ...

چجوری کم کردین ب منم بگین   

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   

خیلی کاری هم انجام نمیدی که !!! بش میگی بخواب ، همین . من پسرم سوم دبستانه ، ساعت یک میاد خونه ، ناهارشو میدم ، بعضی غذا رو که خوردنش براش سخته مثل ماهی و آش رشته ، کنارش می‌شینم تا بخوره ، بعد یه کم که برنامه کودک دید ، بش میگم بریم توو اتاق تا کمی استراحت کنیم ، کنار خودم میخوابونمش ، تا خواب نره پا نمیشم . شما بش میگی بخواب ، خب معلومه همون موقع نمی‌خوابه و تووی یه تایمی که نباید بخوابه خوابش می‌بره ، یا لباساش ، همون موقع کنارش بایست ، بگو همین الان لباساتو درآر و بده من ، بچه پیش دبستانی هنوز کوچکتر از این انتظارای شماست 

دقیقا یکهو به خودمون میایم تا غذا تو بشقاب نممونده همش رو سفره ریخته..دست تو سبزی ها می‌کنه..آب بهش ...

دقیقا پسرمنم کافیه لیوان بدم آب بخوره یه ذره میخوره بقیشو دستشومیکنه تولیوان میماله به هرچیزی که فکرشوکنی

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌

خیلی سخته دوتا بچه

منم بیشتر وقتها انرژی کم میارم 

سعی کن از مادرت یا خواهر یا مادرشوهرت کمک بگیری

درطول هفته یکیشون رو بزار پیششون ، یا بیشتر برو خونه ی مامانت که کمکت کنن. 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی