2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست
پسرمم ک موقع شامو ناهار میاد وسط سفره همه چیو بهم میریزه. قاشقا رو همه رو برمیداره. دست تو غذاها میک ...

عزیزممممم چه جیگری خیلی باهوشه و کنجکاو سعی کن براش سفره ی غذا بزاری بیاد هر کاری میخواد بکنه شما هم تک تک غذا بخورین جای دیگه یا دور از دسترسش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام همین مشکلاتو داری؟

بدترم من. سر دفتر کتاب دعوا میکنن دخترم کارش شده جیغ و گریه . پسرم از دیوار راست بالا میره شبا ۲_۳میخوابه صبح ۸ بیداره. دخترمم تکالف و کاردستی و دیکته و هزار تا کتر دیگه داره. وقت ندارم برم حموم در این حد داغونم

یک سالو نیمه شما هم شام و ناهار کوفتتون میکنه؟

ما دیگه اکثرا  نوبتی میریم روی اپن غذا میخوریم که دست نکنه تو غذاها..انقد لجبازه که بعضی وقتا میگم این یکسالشه اینطور لج می‌کنه بزرگ بشه چی میشه..من خود زنی میکنم دیگه از دست کاراش..خودمم یکم زمینه عصبی داشتم

خدایا دوستت دارم

خوب عزیزم اون بچه هست با یه ترفندی بهش بگو یا جایزه بده خانم معلمش بهش بده یا خودت .یا اون غذایز دوست داره را بگو اگه گوش کنی بهت میدم.یا یه جایزه خوراکی از بیرون یا هر چیز تشویقی که دوست داره.تشویقش کن.به باباش بگو ببین امروز دخترم چقد خوب بوده اینکارها را کرده .حالا نصفه و نیمه هم انجام داد تشویقش کن.روز به روز بهتر میشه.براش دست بزن.و در مورد خواب بچه که کاری نداره.خوب ظهر نمیخوابه بعدظهر هم نزار بخوابه دیگه ساعت ۶ سرشو با یچیزی گرم کن .گوشی را بهش بده یا اهنگی بزار براش.یا هر کاری نزار بخوابه ساعت ۸ غذاشو بده مسواکشم بزن.نازش کن کلی تشویقش کن بفرستش بره بخوابه.منم بچهام ساعت ۶ میشه میبینم دوست دارن بخوابن.ولی نمیزارم حالا با هر ترفندی شده نمیزارم و ساعت ۸ یا ۹ غذاشونو میدم مسواک و لالا

منم دوتا دارم خستتتتم کرده خودمم شاغلم خستم ی شوهر بی شعور و بی مسئولیت دارم خستم همه کارای دنیا رو سرمه خستم خستتتته

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

یکیشو یه هفته بده به من 😍😍😍 هم من لذت میبرم هم تو به کارات برس❤ اون دختر تخس ۶ ساله اولویته😁

هههههه.خیلی عجیبی...از خودت بگو

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

خودت تو بارداریت خوابت همینجوری مثل دخترت نبوده اون زمان؟؟

خوابشو کم کن..نذار زیاد بخوابه به بهانه ای بیدارش کن اگه اذیتت نمیکنه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
منم دوتا دارم خستتتتم کرده خودمم شاغلم خستم ی شوهر بی شعور و بی مسئولیت دارم خستم همه کارای دنیا رو ...

منم یه شوهر بی مسئولیت دارم مریض بشن خودم میبرم دکتر. هرچی بشه با خودمه. شما شغلت چیه

از حقوقت برا بچه هاتم خرج میکنی لباس و اینا؟ من اگه دوساعت یه جاییم بخوام برم نه شوهرم ن خانوادم نگه نمیدارن