2777
2789
عنوان

از بچه داری خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 4227 بازدید | 159 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم دوسالشه کاملامخالف تمیزبودن خونست پشت من راه میفته هرچیزی روتمیز میکنم میاره وسط خونه بهم میزنتش

موقع غذاخوردن هم همه چیو بهم میریزه ازبس دادزدم آبرو تومحل نمونده برام😅

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
سال دیگه میفهمی وضعیت الانت بهتر بوده دختر من مدرسه میره تکالیف مدرسه اش هم از یه طرف پسرمم ۲ سال و ...

عزیزم پسرتون آرومه یا شیطون 

من یه پسر دو سالو نیمه دارم جونی برام نذاشته 

چقدر منی تو 😐😫

منم دخترم پیشه و پسرم دو سالشه ..

یعنی دمااااار از روزگارم در آوردن این دوتا .. 

ولی من به وقتش دخترم و با زور هم شده میخوابونم دو ساعتی .. شب هم ۱۱ می‌خوابه باز .

فردا چه جوری صبحش بیدار میشه واسه مهد؟؟

۲ و ۳ شب که دیره واسه بچه ی ۶ ساله .

سعی کن برنامه شو درست کنی 

اسی یه سوال؟بچه تر ک بوده خودت لباساشو یا وسایلاشو جمع میکردی؟

من اینجوری بودم الان اصلا گوش نمیده

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   
چ ریلکسیشن.  چ آرامشی دارین.  کاش منم آروم بودم

منم همینم چون کاری ازم بر نمیاد میذارم به حال خودش الان بخاطر پوشک عوض کردنش کمر درد شدم اونم جلوم داره با کارتون دیدن قر میده ۲۰ ماهشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
همشون همینن😁اینقدرم سرعت دستشون بالاست تو این سن یه دفعه کل سفره از هم میپاچه

دقیقا یکهو به خودمون میایم تا غذا تو بشقاب نممونده همش رو سفره ریخته..دست تو سبزی ها می‌کنه..آب بهش میدم تا تموم میشه می‌خوام ببرمش تا ته دستشو‌میکنه تو لیوان..هیچ کدوم از وسایلم سر جاش نیست هرجا گیرم بیاد دور از دسترسش قایم میکنم فقط..چند روز پیش گوشوارش داخل دهنش پیدا کردم ..دست داخل خاک گلدون می‌کنه دستاش میماله رو سکو دسشویی ..بسه یا بازم بگم

خدایا دوستت دارم

من پسرم ۷ ماهشه کم آوردم حالا بنده خدا زیادم شلوغ نیست ولی خوب همین که دیگه باخیال راحت غذا نمیخورم درازنمیکشم و...داغونم کرده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بیا بغلم خواهر،،،منم یه دختر پنج سال و نیم و یه پسر سه ساله دارم،دو شیفت کار می کنم و دهنم آسفالته،بچه های منم فوق‌العاده شیطونن،ولی چه میشه کرد،به جای بکن نکن کردن به اونا که هم اعصاب خودمو به هم میزنه هم روان بچه ها رو به هم میریزه،حساسیتامو خیلی خیلی خیلی کم کردم

عین منی😁 همین سن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی