2777
2789
عنوان

چرا صدام در نمیاد؟

288 بازدید | 9 پست

کلا بلد نیستم داد بزنم یا جیغ بکشم صدام انگار از ته چاه درمیاد 

یبار دعوام شده بود تو مدرسه تمام زورمو زدم که بلند حرف بزنم برگشتم دیدم دوستام دارن میخندن بهم🤣🤣 میگن زور نزن صدات نمیاد 

کسی هست مثه من باشه؟

دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن..... بجاش بقیه رو اذیت کن یَک حالی میده 😝 آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کودکی خیلی ارومی داشتی😂 من که بچگیم تو کوچه با پسرا فوتبال بازی میکردم اینقد جیغ میزدم گلوم پ ...

دقیقا 

تک فرزند بودم کلا منو مامانم بودیم آروم آروم حرف می‌زدیم 

دعوا ام اصولاً نمی‌کردیم میکردیمم داد نمیزدیم این شد که اصن صدام رفت🤣

دقیقا  تک فرزند بودم کلا منو مامانم بودیم آروم آروم حرف می‌زدیم  دعوا ام اصولاً نمی‌کردی ...

خوبه که دختر آروم و متین😁

من بعضی وقتا موقع رانندگی میبینم سرمو بردم بیرون از شیشه دارم سر بقیه داد میزنم 

دست خودم نیست😂

جیغ جیغ

خوبه که دختر آروم و متین😁 من بعضی وقتا موقع رانندگی میبینم سرمو بردم بیرون از شیشه دارم سر بقیه دا ...

بابا یه موقعایی میخوای بگیری طرفتو پاره کنی از عصبانیت ولی انقد تن صدام پایینه که اوووووج عصبانیتم یه حرف زدنه ساده به نظر میرسه 

در صورتی که من دارم بنفش میشم از بس داد میزنم ولی در نمیاد این لعنتی🤣