2777
2789
عنوان

دلم گرفته

72 بازدید | 8 پست

دست ب هرکار  میزنم نمیشه هرچقدم تلاش میکنم اون گره حل میشه بخدا با چنگ و دندون تلاش میکنم گره رو بازکنم نمیشه هرکار میکنم گره میخوره نگین حکمت خدا ،چرا حکمتای خدا فقط برا منه بخدا ازبس گریه کردم دگه نمیدونم چیکار کنم هیچی دیگه ب ذهنم نمیرسه هرچقد خدا رو صدا زدم جواب نمیده این چ زندگیه ....

لایک نکنید
میفهمم مشکلت تو چ زمینه ای هست؟

مالی کاری بخدا همه چی نصف شبا ک از خواب میپرم اینقد گریه میکنم تا اروم شم باز صب دوباره همون حال رو دارم خداااااااا کوجاست چراااااا حسش نمیکنم  

لایک نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خب شغلت چیه؟چیکارا تا الان کردی خودت میخای بری سر کار؟

چند سال برنامه نویسی یاد گرفتم الان ک میخواستم برم برا کار سیستمم خراب شده اصلااااااا درست نمیشه پولم ندارم الان بخرم 

لایک نکنید
چند سال برنامه نویسی یاد گرفتم الان ک میخواستم برم برا کار سیستمم خراب شده اصلااااااا درست نمیشه پول ...

عزیزم خب نمیشه وام بگیری از این وام خونگیا یا مثلا از مادرت پا پدرت قرض کنی یا نمیدونم طلایی چیزی نداری بفروشی؟یا بیا اصلا یه مدت کار ازاد برو پول جمع کن بعد سیستمتو بخر و ولش کن

عزیزم خب نمیشه وام بگیری از این وام خونگیا یا مثلا از مادرت پا پدرت قرض کنی یا نمیدونم طلایی چیزی ند ...

حالم خیلیییییییی بده نمیشه همه چیز رو گفت خدا فقط خدای ادمای کثیفه...

لایک نکنید
حالم خیلیییییییی بده نمیشه همه چیز رو گفت خدا فقط خدای ادمای کثیفه...

عزیزم برو سر کار اگه خانوادت اجازت میدن..حتی فروشندگی هم دیگه ۵_۶تومن رو داره توی شهر اگه هستی...

منو ببین با ماهی ۷۰۰دارم زندگی میکنم هیچ کمکی بهم نمیکنن خونوادم اصلا یاد ندارم بگم بابا پول میخام بگه بیا خودمم دیگه ازش نمیگیرم از بس خورد شدم منظورمه ک زندگی خیلی سخته و قبول دارم بی رحمه اما با غصه خوردن چیزی دست نمیشه سعی کن بری دنبال کار