2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68177 بازدید | 1231 پست
من جای شما باشم دکتر مقدادی رو .  با اینکه خودم از هومیو نتیجه گرفتم به هر حال یه مدت خیییلی خ ...

یه واکسن گفت بزنیم،یه شربت تقویتی و یه اسپری دهانی که جفتشونم گیاهی و ایرانین.. واسه مواقع تب هم قرص دگزامتازون و دوتا قرص آسیکلوویر و تامیفلو..نمی‌دونم اثر گذار هست این نسخه یا نه🤔

گفت با این داروها فاصله تباش باید به ۳۰ روز و ۶۰ روز برسه و بعد از چند ماه و چند دوره درمان ایشالا کامل خوب میشه..

سلام عزیزم بله بچه خواهرم بود. هم لوزه داره هم آسم .هر ماه هم تب دوره ای هم داشت اونموقع ۲ یا ۳ ساله ...

خدارو شکر .از چند سالگی تب ها قطع شد و دیگه تب نکرد .میشه از علائم اون زمانشون بگین اگه ناراحت نمیشین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .یک سوال؟؟؟شما هم درگیری این بیماری رو از اطرافیانتون داشتن .میشه اطلاعات بدین ؟؟؟ااز نظر ...

عزیزم توی بازار بزن اپلیکیشن زوپ دانلودش کن ثبت نام کن..دکتر مقدادی تو قسمت متخصصین اطفال هست،مشاوره متنی من ۲۵ تومن پرداخت کردم بعد از یه روز تقریبا،سوالمو جواب داد

خدارو شکر .از چند سالگی تب ها قطع شد و دیگه تب نکرد .میشه از علائم اون زمانشون بگین اگه ناراحت نمیشی ...

بدون علامت یهو تب میکرد. سابقه الرژی شدید و رفلاکس هم داشت. تبش هم با دارو کم نمیشد. سه شب چهار شب تب میکرد بعد برطرف میشد گاهی بدنش دونه میزد. 

ولی بعد از دارو خیلی زود خوب شد دقیقا یادم نیست ولی میدونم دارو موثر بود. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بله عزیزم والا از همه چی میترسم دیگه .از هر کاری وحشت پیدا کردم .الان بهش سومین روزه اندازه 3سی سی د ...

من به پسرم هیدروکسی زین میدادم اثر نداشت . سیتریزین بهتر بود واسش .‌

من همینجا خیلی پسرم بستری شد ولی خب متخصص اطفال بودن و چیزی از تب دوره ای سرشون نمیشد 😒😒

یه بار بردم مرکز طبی بستری شد دکتر ضیایی و تحقیقی ویزیتش کردن . همون یه بار شد بعدم ک اقای جلالی اینجا هومیو رو گفتن دیگه رفتم دنبال هومیوپاتی.‌

یه واکسن گفت بزنیم،یه شربت تقویتی و یه اسپری دهانی که جفتشونم گیاهی و ایرانین.. واسه مواقع تب هم قرص ...

هیچ کس صلاح بچشو بهتر از خودش نمیدونه عزیزم. 

ولی پشت گوش نندازین. درمورد این چیزا ک گفتن تحقیق کنین .‌ تو همین پیجای اینستا دکتر روماتولوژی رو سرچ کن.‌درمورد این داروها و واکسن بپرس. یه دکتر روماتولوژی هس جواب میده اسمشون یادم نیس. نگاه میکنم بهتون میگم اگه بخواین.  با اونم مشورت کن.  

اگه حصوری برین پیش مقدادی ک بهترم هست 

پسر منم خیلی چشم و بینیو صورتشو میخارونه.. مخصوصا مواقع تب..منم بهش سیتریزین بدم؟

فکر نمیکنم‌سیتریزین مشکلی داشته باشه.‌من که میدم به پسرم. 

فقط دزش از داروخونه بپرسین .‌چون زیاد نیس دزش. دکتر به پسر  من هر ۱۲ ساعت ۲ سی سی گفته.‌ پسرم ۱۶ کیلوعه‌.  البته با همون یه بار جواب میده.‌ دیگه ۱۲ ساعت بعد شربتو نمیدم. همون یه بار کافیه 

بدون علامت یهو تب میکرد. سابقه الرژی شدید و رفلاکس هم داشت. تبش هم با دارو کم نمیشد. سه شب چهار شب ت ...

دختر منم رفلاکس شدید داشت .الرژی هم داره شیر خشکشم مخصوص بود .انگار بچه های دارای رفلاکس بیشتر دچار این بیماری میشن

منم تب مدیترانه ای دارم بد اینکه اگ ی دکتر خوب روماتولوژی میخوای برو پیش دکتر رضا شیاری مطبش تهرانه ...

سلام عزیزم میشه توضیح بدید درمورد تب مدیترانه‌ای؟ مادر من روماتیسم دارن و چندماهی میشه روزی بیشتر از ده بار گرگرفتگی شدید دارن بصورتی که عرق سرد میکنن

به این صورته این تب یا مشکل از جای دیگه ای هست؟ 

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
سلام عزیزم میشه توضیح بدید درمورد تب مدیترانه‌ای؟ مادر من روماتیسم دارن و چندماهی میشه روزی بیشتر از ...

هرچند وقت یکبار حمله میکنه حملشم اینجوریه ک تب میکنی بد دل درد میگیری بد استخون هات ملتهب میشه و باعث میشه استخون قفسه سینت باد کنه بد نفس کشیدن برات سخت میشه 

استخونتم درد میگیره ولی هرکی حملشم ی جوریه مثلا واسه من فقط دل درد و استخون درده با یکم نفس تنگی

بد ماها رژیم خاصی ام داریم و ژنتیکی ام هست 

❤️
هرچند وقت یکبار حمله میکنه حملشم اینجوریه ک تب میکنی بد دل درد میگیری بد استخون هات ملتهب میشه و باع ...

مامانم دل درد هم میگیره

دوره هاش چند روزست؟ 

اگه این نوع تب باشه از بچگی هست یا تو بزرگسالی هم ممکنه بیاد سراغ ادم؟ 

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕