2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68182 بازدید | 1231 پست
پسر من دوباره تب کرد دیروز🤦بعد از دو هفته.. براش بتامتازون زدم تبش قطع شده ولی خیلی بی‌قراره و مدا ...

خدا فقط بهمون رحم کنه .من که دیگه توان تحمل تب رو ندارم.ایشالا که خوب بشه .دختر منم یه دم همه جاشو میخارونه و جوش زده الان تقریبا یه ماه و نیمه اینطوریه نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تب دوره ای داروش فقط پردنیزولون هست.هر دکتری برید همینه. دائمی که نیست مشکل از ایمنی هست برطرف میشه دارو رو بدید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
دکتر مقدادی نظرشون در مورد پسرت چی بود؟چی بود تشخیصش؟؟؟چه دارویی داده گلم .میشه بگی؟؟؟

به نظر ایشون هم تب مارشال هست،یکی دوتا شربت تقویتی و اسپری دهانی واسه مواقع تب هم قرص دگزامتازون،

حالا فعلا تصمیم نگرفتم چیکار کنم

به نظر ایشون هم تب مارشال هست،یکی دوتا شربت تقویتی و اسپری دهانی واسه مواقع تب هم قرص دگزامتازون، ح ...

امید به خدا .انشاالله که زودتر این تب لعنتی دست از سر بچه هامون برداره .میشه بگین اسم شربت و اسپری چی هستش؟؟؟

پسر من دوباره تب کرد دیروز🤦بعد از دو هفته.. براش بتامتازون زدم تبش قطع شده ولی خیلی بی‌قراره و مدا ...

عزیزم لینک این سامانه زود را میذاری منم با دکتر مقدادی تماس برقرار کنم و ش ایط دخترمو بگم بهشون ببینم نظرشون چیه؟؟؟

من جای شما باشم دکتر مقدادی رو . 

با اینکه خودم از هومیو نتیجه گرفتم به هر حال یه مدت خیییلی خوب بود واسم. 

از این جهت میگم که رو همه اثر نداره هومیو .‌ 

بازم درمورد دکتر مقدادی تحقیق کنید ببینید تب مارشالی داشتن ک اوضاعش خوب شده باشه به جز این مورد  که من گعتم تو نی نی سایت خوندم.( از خود دکتر بپرسین ) . تا جاییکه میدونم داروهای ک دکتر مقدادی تجویز میکنن خارجی و گرونه . میگن اثر داروها خوبه. 

اینم بگم کسی که داروهای هومیو پاتی میخوره داروهای  طب نوین میتونه مصرف کنه .  فقط انتی بیوتیک و کورتون منع مصرف داره.

دکتر مقدادی چه داروهایی گفتن بهتون؟

خدا فقط بهمون رحم کنه .من که دیگه توان تحمل تب رو ندارم.ایشالا که خوب بشه .دختر منم یه دم همه جاشو م ...

شربت سیتریزین بدین. وقتی چشمش میخاره یا بینیش. حساسیته . الانم میوه ها همه حساسیت زان‌ . 

منم پسرم چشمشو بخارونه سیتریزین میدم زود خوب میکنه

تب دوره ای داروش فقط پردنیزولون هست.هر دکتری برید همینه. دائمی که نیست مشکل از ایمنی هست برطرف میشه ...

بله درسته . ولی پسر من مرکز طبی ک بستری شد دکترش گفتن  پردنیزولون بده اگه ببینیم فاصله تبها نزدیک شه دارویی میدیم ک فاصله تبها زیاد شه  اگه ب اونم جواب نده عمل لوزه . 

شربت سیتریزین بدین. وقتی چشمش میخاره یا بینیش. حساسیته . الانم میوه ها همه حساسیت زان‌ .  منم ...

بله عزیزم والا از همه چی میترسم دیگه .از هر کاری وحشت پیدا کردم .الان بهش سومین روزه اندازه 3سی سی دارم سر خود هیدروکسی زین میدم .جوش هاش کمتر شده و خارشش.ولی خیلی چشمم ترسیده .از انجام درمان سرخودی.

راستی یاسی جون شما بچه تون رو پیش چه دکتری برده بودین برای درمان؟؟؟ار رژیم غذایی هم اشاره ایی کرد بهتون ؟؟

تب دوره ای داروش فقط پردنیزولون هست.هر دکتری برید همینه. دائمی که نیست مشکل از ایمنی هست برطرف میشه ...

سلام عزیزم .یک سوال؟؟؟شما هم درگیری این بیماری رو از اطرافیانتون داشتن .میشه اطلاعات بدین ؟؟؟ااز نظر دارو ودوره ی زمان بردن تا خوب شدن و... .

بله درسته . ولی پسر من مرکز طبی ک بستری شد دکترش گفتن  پردنیزولون بده اگه ببینیم فاصله تبها نزد ...

ایشالله سلامت باشه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم .یک سوال؟؟؟شما هم درگیری این بیماری رو از اطرافیانتون داشتن .میشه اطلاعات بدین ؟؟؟ااز نظر ...

سلام عزیزم بله بچه خواهرم بود. هم لوزه داره هم آسم .هر ماه هم تب دوره ای هم داشت اونموقع ۲ یا ۳ ساله بود با پردنیزولون برطرف شد