2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68079 بازدید | 1229 پست
شما پردنیزول ندید، چند روز تبشون طول میکشه؟ 

دخترمن۴روزکامل تب میکرد بعضی مواقع یبارم تو روز پنحم تب میکرد ایدفه اخر ک تو اسفند تب کرد دور روز کامل بود روز سوم کمتر شد ....پردنیژیلون اصلا ندین ب بچه تون اگ تبش کنترل میشع با پروفن پردنیزیلون سیستم ایمنی سرکوب میکنه و عوارضش زیاده از اونور بچه خدایا نکرده با این سیستم ایمنی ضعیف و سرکوب شده درد دیگه ای میگیره

فاموتیدین که داره میخوره

حتما ببزید بچتونو زیر نظر هومیو پاتی این دکتر شیاری و کلا روماتولوزیا اصلا کاری نمیکنن یعنی خودسونم نمیدونن این چ بیماریه ک بخان کاری انجام بدن برای بچه هامون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن ایدفه ک گلو درد و اون التعاب لوزه شدید و داشت و سفید شده بودن لوزه هاش روز چهارم تو لپش افت ز ...

وااااا 

مثل دختر من

گوشه لپش یه آفت بود اونم کوچولو

پس یعنی با عفونت گلو هم آفت میزنه؟؟

با هموپاتی فاصله تبها زیاد شد ؟

بله 

از بهمن پارسال شروع شد هر دوهفته یا ده روز

تااااا اردیبهشت

از دکتر هومیوپاتی براش دارو گرفتم اون اصلا اسم مارشالو نمی شناخت

فاصله تب اولش شد دوماه بعد ۴۰،۴۵ روز

از آذر هم از دکتر داستان دارو می گیرم

اولش فاصلش شد ۱۰۰ روز این بارم ۵۳ روز

منتها این دفعه شدت تب خیلی خفیف بود و تو ۲۸ ساعت خوب شد

وااااا  مثل دختر من گوشه لپش یه آفت بود اونم کوچولو پس یعنی با عفونت گلو هم آفت میزنه؟؟

اره من ک مبگم التهاب لوزه کلا علایمش کامل مارشاله براهمی ادم مبمونه واقعا چیه دخترمن پنی سیلین زد هم بو بد دهنش رفت هم افته کوچک شد و رفت

الان کامل خوبه؟؟؟ب لوزه هاش نگا نکردی ببینی سفیدن یا نه؟

اره هی نگا میکردم گلوش یه کم فقط قرمز شده بود خیلی کم

ولی هی میگف گلوم درد میکنه تو حرف زدنشم مشخص بود گلوش اذیته

اما این سری حال عمومیشم خوب بود بدن درد اینا نداشت اشتهاشم خوب بود