2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68161 بازدید | 1231 پست
هی میگم دیگه نمیام نمیشه 😂 فکرمم درگیر چی بکنم مگه عزیزتر از بچه هم داریم😢😢😢😢 شب با فکر تب ...

چقد اذیت میشن این بچه های گناه ما .....خدا خودش یک نظری ب بچه هامون بکنه از این تبای لعنتی رهایی پیدا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=180743217]گلودردش ک همیشع هست همشم تبش بالا میزفت دو دوره ک دارو هومیو میخوره تبش یهو زیاد نمیشه کمتره...ولی پ ...[/QUO تب کنترل بشه سخت نیس‌ غصه نداشتیم.‌ 

من تاحالا سوزش چشم نشنیده بودم.

چقد اذیت میشن این بچه های گناه ما .....خدا خودش یک نظری ب بچه هامون بکنه از این تبای لعنتی رهایی پید ...

الهی امییییین. 

منم استرس تب گرفتم.  حس میکنم بدتش الان داغ میشه. 

خودم یدفعه گُر میگیرم.‌داغ میشم.  

حجامتم فکر نمیکنم ضرر داشته باشه ما که هر جیزی رو امتحان میکنیم اینم انجام بدبم. بلکه اثر داشته باشه

الهی امییییین.  منم استرس تب گرفتم.  حس میکنم بدتش الان داغ میشه.  خودم یدفعه گُر م ...

مشاور فاطمی مهر بمن گف تشدید بیماریشع بخاطر اینک دارو ها دارن اثز میگذارن خدا کنه ایطوری باشه دیگ اگ قرار باشع از ۳۵ زوز برسع ب ۲۰ ۲۵ روز سخته

الهی امییییین.  منم استرس تب گرفتم.  حس میکنم بدتش الان داغ میشه.  خودم یدفعه گُر م ...

از بس ب خودمون تلقین میکنیم این تب و همش حذب میکنیم ...منم همیحوریم منتظر ۱فروردین بودم ک تب کنه ک الان کرد بنظرم میخاست عیدمونو خراب نکنه  

ایدفه لوزه هاش خیلی ورم کردن دهنس بو میده حتی اب دهنشم نمیتونه قورت بده هیچیم نمیخوره دزستم  نمیتونه حرف بزنه بچه های شمام همیجور میشن؟؟؟؟برا گلو درد چی بهشون میدین؟؟؟

ایدفه لوزه هاش خیلی ورم کردن دهنس بو میده حتی اب دهنشم نمیتونه قورت بده هیچیم نمیخوره دزستم  نم ...

نه. 

دکترتون فاطمی مهره درسته؟ پسر من گلو درد داشت یادمه اویل بهش دمنوش انارین داد. برا التهاب گلوعه.  

نه.  دکترتون فاطمی مهره درسته؟ پسر من گلو درد داشت یادمه اویل بهش دمنوش انارین داد. برا التهاب ...

اره دکتر فاطمی مهر .....یعنی چون دهنش بو میده عفونت گلو گرفته؟؟تو مارشالم ک لوزه ها ورم میکنن و دونه های سفید روشون میاد 

سلام به همگی . تبهای دختر من ۲۰ روز یکباره لامصب انگار تایمر گذاشتن !

به قول یکی از دوستان اولش لرز داره و دست و پاش یخ میکنه بعد ۲ساعت تب شروع مبشه و میره بالای ۳۹ .

قبل اینکه دکتر ببریم دارو بدم اول گلو درد شروع میشد بعد لرز بعدم تب . 

ولی دیگه الان اصلا گلو درد نداره 

فقط یه مورد چند باری پیش اومده روز قبل تب دهنش بو میداد .حالا دکتر گفته اب نمک قرقره کنه.