2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست
فعلا از دم غروبی تب کرده الان پروفن دادم تا فردا ببسنم چطوره.....بچع ی شما بعد چندماه از خوردن داروه ...

بعد سه ماه. 

یکسال تب نکرد 

ماه قبل تب کرد. اینماهم تب کرد.‌معدش درد میکرد سه چهار روز بعد تب کرد.‌ خودمم گلو درد بدی داشتم.‌  

نمیدونم تبش بخاطر دلدردش بود یا از من ویروس گرفت.‌یا تب مارشال.‌

از ترسمون کورتون دادیم ولی تبش قطع نشد.‌ فرداشم تب داشت با استامینوفن کنترل میشد.‌ 

به معدشم دکتر امپرازول داد خداروشکر بهتر شد.‌ترش میکرد.‌

به خانوم همتی گفتم تباش برگشته. میگه نه. برنمیگرده.‌اگه مارشال بوده باشه احتمالاهنوز  التهاب تو بدنش هست. کامل از بین نرفته. 

انقد که حالم گرفته س خدا میدونه. 

اینهمه بچه تب مارشالی تحت نظر دکترای هومیوپاتن الان.‌ کاش لااقل اونا واسشون یه داروی درست درمون و قطعی پیدا کنن.‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سه ماه.  یکسال تب نکرد  ماه قبل تب کرد. اینماهم تب کرد.‌معدش درد میکرد سه چهار روز ب ...

تو سه ماه اول تبش مث قبل شدیذ بود؟؟؟الان بعد یکسال دوبار تب کردع؟؟؟؟شاید برا یچی دیگ بوده نگا کن ببین روی لوزه هاش دونه های سفید باز میاد یا نه

تو سه ماه اول تبش مث قبل شدیذ بود؟؟؟الان بعد یکسال دوبار تب کردع؟؟؟؟شاید برا یچی دیگ بوده نگا کن ببی ...

نه.دوماه اول مثل قبل بود خیلی شدید . ماه سوم ولی دو روز اولش خفیف بود روز سوم شدیدددد. 

دیگه خداروشکر تموم شد.‌تا ماه قبل ک دو سه روز گلو درد داشت و بعدم تب شدید کرد فقط اینکه گلودردش طولانی شد مثل قبلااا نبود. 

اینماهم تبش دوباره فرق میکرد چند تاچیزم باهام قاطی شد نمیدونم چی بگم.‌همینکه تب مارشال با گلودرد شروع میشد ایندفعه تب کرد گلو درد ندلشت بردم دکتر گفت گلوش چیزی نداره. ولی چند ساعت بعد گفت گلوم درد میکنه.  دهنشم قبل تب یه افت کوچیک زده بود . . 

نمیدونم افت براهمون مارشاله یا اسید معده ش بالا میزد از اون شده.  

موقع مارشال عادت نداشت افت بزنه. 

بعد سه ماه.  یکسال تب نکرد  ماه قبل تب کرد. اینماهم تب کرد.‌معدش درد میکرد سه چهار روز ب ...

واااای😢

شاید کرونا گرفته باشید

شما خودتونم که گلودرد داشتین

چون ما تابستون کرونا گرفتیم من معده درد داشتم

البته با کلی علایم دیگه 

گلودرد سردرد تب

الان چطوره حالش؟

بهتر شده؟

واااای😢  شاید کرونا گرفته باشید شما خودتونم که گلودرد داشتین چون ما تابستون کرونا گرفت ...

تست کرونا دادیم منفی شد . خیلی علائم کرونا داشتیم. خوب شدیم دوتامونم. 

پسرم یه تکه گوشت کبابی خورد فک کنم درست نپخته بود از فردای اونروز دلدرد شروع شد. فکر میکنم مسمومیت بوده

تست کرونا دادیم منفی شد . خیلی علائم کرونا داشتیم. خوب شدیم دوتامونم.  پسرم یه تکه گوشت کبابی ...

تست کرونای پسرتون منفی شده یعنی crp منفی بوده؟؟

پس مارشالم نبوده

چون تو مارشال هم crp مثبته

نگران نباش مسموم شده

تست کرونای پسرتون منفی شده یعنی crp منفی بوده؟؟ پس مارشالم نبوده چون تو مارشال هم crp مثبته نگ ...

تستی که یه چیزو نیکنن تا ته بینی. اسمشو نمیدونم. اونو ازمون گرفتن. از دوتامون. منفی شد . 

ما فروردین هم کرونا گرفته بودیم. 

تستی که یه چیزو نیکنن تا ته بینی. اسمشو نمیدونم. اونو ازمون گرفتن. از دوتامون. منفی شد .  ما ف ...

هااااا اون

من فک کردم خون گرفتن

درد داشت؟؟

یه چیزیم بگم

بچتون مریض میشه هی نبرینش دکتر‌

میدونی بچه بیچاره تب داره درد داره همین بسه براش هرکیم میاد بالا سرش بچه رو سوراخ سوراخ میکنن بیچاره بچه زجر میکشه

آخرش که چی

حالا یا مارشال بوده یا نبوده

ما عادت کردیم دیگه 

بعد دوسه روز خودش خوب میشه

عزیز یخورده سیاهدونه رو قاطی غذاش بده بجوه ،حتما بچت رو ببر حجامت اندازه یه قطره خون از پشتش میگیرن از مریضیا راحت میشین،من پسرم آسم داشت سالی دوسه بار بستری میشد همش سرماخورده بود یه دکتر سنتی حجامتش کرد ،اونقدر کم که حتی بچم متوجه نشد ،اما ۶ماه یبار باید تکرار بشه

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
هااااا اون من فک کردم خون گرفتن درد داشت؟؟ یه چیزیم بگم بچتون مریض میشه هی نبرینش دکتر‌ میدونی ...

اره. بد بود . 

من قبل هومیوپاتی نمیبردمش دکتر. چون میدونستم مارشاله.

ولی ایندفعه گفتم یا مسمومیت یا کرونا. 

خودم گلو درد وگوش درد بدی داشتم فقط هم یه سمتم بود  . پادردم کم کم شروع شد .‌بعد یه روز خییییلی کمردرد و پادردم شدید شد .‌

به کرونا هم شک کردم رفتیم. منفی شد . گفت بازم علائم خودت خیلی ب کرونا میخوره قرنطینه کنید خودتونو.‌

پسرمم ک معدش اذیتش میکرد بردم امپرازول داد. خداروشکر خیلی بهتر شد 

هااااا اون من فک کردم خون گرفتن درد داشت؟؟ یه چیزیم بگم بچتون مریض میشه هی نبرینش دکتر‌ میدونی ...

دکتر بمن میگف هروقت تب کرد بیارش شاید گوشش عفونی باشعذیا ی مشکل دیکه ای باشه باید معاينه بشه....بچه های شما تب شروع میشد یهو میزفت بالا؟؟؟؟دخترمن دی ک تب کرد شب پروفن دادم صبش باز داغ بود و لی اون ماه و اینماع شب ک تب میکنه صب رپز بعدش گرم میشع زیاد بالا نمیزه از دم غروب باز بالا میره مشاور هومیوپاتی گف ایدفع ش تشدید بیماریشع بخاطر اینک داروها دارن اثر میکنن براهمین زودترم تب کرده ...

عزیز یخورده سیاهدونه رو قاطی غذاش بده بجوه ،حتما بچت رو ببر حجامت اندازه یه قطره خون از پشتش میگیرن ...

سیاهدونه چقد بدم؟ سه سال و نیمشه. 

یه دکتر طب سنتی میشناسیم قراره یه بار پیش اونم ببریمش. 

حجامت یعنی برا تب دوره ای هم اثر داره؟؟؟؟؟

سیاهدونه چقد بدم؟ سه سال و نیمشه.  یه دکتر طب سنتی میشناسیم قراره یه بار پیش اونم ببریمش.  ...

حجامت یه معجزه هست باور کن ،فقط قبلش باید غذاهای گرم به دخترت بدی،باور کن من دوتا بچه داشتم قبل حجامت همش پام تو مطب دکترا بود .خودم همیشه تبخال داشتم ،اما بعد حجامت مریضیاشون کم شد،خودم تبخال نمیزنم،حتی به هرکه گفتم حجامت کنه با اینکه تو خونشون کرونایی داشتن کرونا نگرفتن،رنگ و جنس موهای دخترت چجوریه،کم پشته یا پرپشت

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....