2777
2789
عنوان

دختر من و تب دوره اى به نام مارشال

| مشاهده متن کامل بحث + 68173 بازدید | 1231 پست
عه. خب شما رعایت کنین. من همینا رو مراعات کردم ک یکسال تب نکرد. بهش بگین نخور برات صرره.  من ب ...

منم خیلی شدید پرهیزاتو رعایت میکنم خدا کنه جواب بده و دخترم تب نکنه‌.‌من تو بزنج خودمون همیشه روغن گاو میریختم الان حدا برا دخترم برنج میپزم با روغن زیتون ...پنیرم پنیر گوسفند ....خامه و کره هم نمیدم...کاکایو دارچین زعفرون سیر نعنا فلفل اینام کلا حذف کرذم‌‌‌..حتی پنیر پیتزام نمیذم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل بزنید مزاج شناسی .‌اونجا خصوصیات هر طبعی رو نوشتن از اونجا هم میتونین بفهمین. یا از دکترای ط ...

ببخشید شما ک بچتون زسر نظر دکتر فاطمی مهر هستن کدوم مشاورشون باذشما در ارتباطع؟؟؟

خانوم همتی.‌

از دختر من خانم یداللهی هستن بنظرشما اینا همشون در یک سطح هستن؟؟؟اینا همشون این شرح حالی ک هردفه میگن مرتب ب دکتر منتقل میکنن؟؟؟من اون ماه فهمیدم تب دخترم مارشاله امروز موفع ویزیتش بوذ گفتم ب دکتر بگین ک دختر من تب مارشال داره .‌‌‌...

از دختر من خانم یداللهی هستن بنظرشما اینا همشون در یک سطح هستن؟؟؟اینا همشون این شرح حالی ک هردفه میگ ...

بله. من که هررر چی گفتم همه رو به دکتر میگه.‌

حالا دفعه بعد ک برا ویزیت تماس میگیرن خودشون هر مشکلی ک اینماه بهشون گفتین ازتون میپرسن میگن در چه حد بهتر شده‌ 

حتی نمونه های درمان شده که تو گروه میدارن نگاه کنید ‌ مشخصه که همه چیو یادداشت میکنن. 

بله. من که هررر چی گفتم همه رو به دکتر میگه.‌ حالا دفعه بعد ک برا ویزیت تماس میگیرن خودشون هر مشکلی ...

اره امروز بمن زنگ زد دوباره شرح حال گرفت ...من فک‌کردم خانم همتی بهتر باشن گفتم از شما بپرسم شایدهمشون در یک حدن

اره امروز بمن زنگ زد دوباره شرح حال گرفت ...من فک‌کردم خانم همتی بهتر باشن گفتم از شما بپرسم شایدهمش ...

خانوم همتی رو مینویسه مشاور ارشد ‌‌

ولی فکر نکنم فرقی کنه‌ چون علائمو میپرسن و وضعیت بچه. 

هر چی خودتون فک میکنین لازمه بگین‌ یادداشت میکنن ب دکتر میگن.

با درود 

دوستان در صورت تمایل از کانال سندرم مارشال

از اولین پیام با زدید بفرمائید 

امیدوارم جواب یک سری از سوالاتی که درباره تب دوره ای 

کودکان هست ببیند 

پیامها اکثرا از تجربیات دوستان ارسال ودر کانال 

گذاشته شده امیدوارم بتونه به شما هم کمک کنه 

ممنون 

آی دی کانال  sandmarshaltabdrohi@

با درود  دوستان در صورت تمایل از کانال سندرم مارشال از اولین پیام با زدید بفرمائید  امی ...

شما هم دنبال ممبرید برا کانالتون😕

من بازدید کردم

راجع به کرونا و رفلاکس معده و سینوزیت و همه چیز مطلب بود 

بیشتر کانال پزشکیه تا سندروم مارشال

[QUOTE=180680049]دخترمن ۲۵بهمن تبکرد الان باز تبش شروع شد بعد ۲۵روز.....چرا فاصلش کم شده دخترمن هر ۳ ...

فعلا از دم غروبی تب کرده الان پروفن دادم تا فردا ببسنم چطوره.....بچع ی شما بعد چندماه از خوردن داروهای هومیو بهتر شد؟؟؟